Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Zīmējumu akcija – konkurss „Visi kopā saules lokā!”

 

Biedrība” Eņģeļi ar mums “  projekta “ Solis uz priekšu”  ietvaros sadarbībā ar ARPC “ Zeimuļs””, aicina bērnus un jauniešus  vecumā no  4-16.gadiem piedalīties zīmējumu akcijā -konkursā “ Visi kopā saules lokā!”, kas veltīta Vispasaules bērnu aizsardzības dienai.

 

MĒRĶIS

Veicināt dalībnieku spēju pieņemt bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām, pievērst uzmanību tam, ka ikvienam bērna un jaunietim ir tiesības un popularizēt radošus integrācijas veidus.

 

NOSACĪJUMI UN DARBU NOFORMĒJUMS

Dalībnieki, izmantojot jebkuru tehniku, zīmē zīmējumus atbilstoši akcijas – konkursa tēmai. Zīmējumu lapas izmērs A2 un A3. Katra iesniegtā darba priekšpusē jābūt norādītam – autora vārdam un uzvārdam, izglītības iestādei un klasei, darba otrajā pusē kontaktpersonas telefona numuram.

 

nolikums

 

DARBU IESNIEGŠANA

Darbus  iesniegt  ARPC 1.1. kabinetā līdz 27.05.2022. (ieskaitot) vai nosūtot pa pastu uz adresi Krasta iela 31, Rēzekne, LV -4601, ar norādi – zīmējumu konkurss – akcija “Visi kopā saules lokā!”

 

APBALVOŠANA

Rezultātu paziņošana un  apbalvošanas ceremonija notiks 01.06.2022.  ARPC “Zeimuļs”  konkursa – akcijas darbu izstādes atklāšanas laikā. Labāko darbu autoriem tiks pasniegtas pateicības un vērtīgas balvas, kā arī tiks pasniegtas vairākas simpātijas balvas.

 

 

Akcijas-konkursa ietvaros mēs vēlamies aicināt bērnus un jauniešus zīmējumos atspoguļot savas un citu bērnu tiesības un pienākumus, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu un draudzību. Mēs vēlamies uzsvērt, ka ikvienam bērnam un jaunietim ir tiesības t.sk. arī bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām.

Organizatoru komanda ir sarūpējusi dažādas noderīgas, garšīgas un vērtīgas balvas gan akcijas –konkursa uzvarētajiem, gan simpātiju balvu dalībniekiem.

Projektu ”Solis uz priekšu” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

#AktivoIedzivotajuFonds #ActiveCitizensFund #EEAgrants #EEAgrantsLatvia

 

18.05.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums