Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“ZEIMUĻA” INTEREŠU IZGLĪTĪBAS NODAĻAS PULCIŅU DARBU IZSTĀDES – BIBLIOTĒKĀ!

Ir pierasts, ka ARPC “Zeimuļs” telpas rotā visdažādākie pulciņu audzēkņu darbi – gan gleznojumi un grafikas, gan sīkplastikas, dekupāžas, fimo, keramikas, floristikas, šūšanas, u.c. tehnikās veidoti darinājumi. Taču šīs izstādes iespējams apskatīt ne tikai Centrā. Nu jau trešo gadu Interešu izglītības nodaļa veiksmīgi sadarbojas ar Rēzeknes 2.bibliotēku, piedāvājot tai ekspozīcijas – audzēkņu darbus, tādējādi iepazīstinot lasītavas un bibliotēkas apmeklētājus ar “Zeimuļa” bērnu un jauniešu radošo veikumu.

 

Tā, piemēram, septembrī pilsētas Ziemeļu mikrorajona lielos un mazos lasītājus iepriecināja sirsnīga un krāsaina gleznojumu izstāde “Rēzekne – septiņu pakalnu mājas”, kurā ikviens varēja mēģināt atpazīt kādu no pilsētas skaistajām koka mājām. Šo darbu autori ir skolotājas Maijas Gailumas vadītā “Gleznošanas” pulciņa audzēkņi.

 

Līdz pat decembrim 2.bibliotēkā būs skatāmas divas ekspozīcijas: Šūšanas pulciņa (sk. S.Romančuka, E.Skrebinska) audzēknes Izabellas Tālmanes personālizstāde “Kaķi” un Vizuālās mākslas pulciņa (sk. J.Dudukalova) izstāde “Rudens pasakas un darbi”.

 

Paldies 2.bibliotēkas vadītājai Intai Anspokai un darbiniekiem par lielisko iespēju popularizēt “Zeimuļa” audzēkņu jaunradi!

 

 

16.11.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums