Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Tiekamies Zeimuļī!

01.septembrī  Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” aicināja mazus un lielus rēzekniešus piedalīties jaunā mācību gada pasākumā „Tiekamies Zeimuļī!”

 

Ar  radošām idejām, košām krāsām, skanīgām dziesmām un aizraujošām dejām ARPC “Zeimuļs” atklāja Jauno mācību gadu!

 

Vairāki simti jaunieši, bērnu, vecāku, ciemiņu pulcējās ARPC “Zeimuļs” pasākumā, lai iepazītos un pierakstītos uz interešu izglītības programmām. Arī šajā mācību gadā gan lieliem, gan maziem Rēzekniešiem ir pieejams plašs un daudz daudzveidīgs interešu izglītības programmu saraksts!

 

Pasākumu svinīgi atklāja ARPC “Zeimuļs vadītāja Jevgenija Kušča, novēlot ikvienam ar  radošām un jaunām idejām piepildītu gadu.

 

Par pasākuma muzikālo daļu rūpējās ARPC Vokāli instrumentālais ansamblis (vadītājs Guntis Rasims),  skanīgu dziesmu bija sagatavojusi Rēzeknes jauniete Ingūna. Ar rotaļīgām dejām skatītājus sveica horeogrāfijas ansamblis “Kolorīts” (vadītāja Jolanta Roslova), sporta deju pulciņa audzēkņi (vadītāja Andra Andžāne),  arī Centra breakedance audzēkņi bija sagatavojuši ritmisku  priekšnesumu (vadītājs Edgars Jukna). Liels paldies pasākuma vadītājai  Helēnai Apelei!

 

Šī diena bija piesātināta un emociju pilna. Pasākuma laikā interesentiem bija piedāvātas arī dažādas aktivitātes, radošās darbnīcas kopā ar Rēzeknes pilsētas Bērnu bibliotēku, iespēja piedalīties fotoizstādes “Mazā bilžu rāmītī” atklāšanā. Apmeklētāji varēja piedalīties akcijā “Aktīvākajiem saldums!”. Akcijas ietvaros pasākuma apmeklētāji, kuri bija piedalījušies vismaz 7 darbnīcās, varēja saņemt bezmaksas saldo vati. Tie, kuri izveidoja un noformēja savu popkorna kastīti, balvā saņēma popkornu! LIELS PALDIES visiem par piedalīšanos un Rēzeknes pilsētas Bērnu bibliotēkai par dalību pasākumā un atbalstu!

 

Uz pasākumu bija aicināti ARPC “Zeimuļs” cieši sadarbības partneri, kuriem tika pasniegtas pateicības par veiksmīgu sadarbību, atbalstu un ieguldījumu bērnu drošības izglītībā. Pateicības tika pasniegtas :

  • Rēzeknes pilsētas domei;
  • Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknim un Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldei
  • Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldei
  • VUGD Latgales reģiona brigādes Rēzeknes daļai
  • Valsts robežsardzes koledžai
  • Zemessardzes 3. Latgales brigādei
  • Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam
  • VUGD Latgales reģiona brigādes Rēzeknes daļas vada komandiera vietniekam pedagogam Maksimam Dimperam.

 

Pēc svinīgā koncerta bērni tika aicināti uz disko ballīti, kuras laikā varēja gan izdejoties, gan piedalīties dažādās rotaļās, gan pagatavot bērnu kokteiļus paša noformētā glāzītē!  Paldies Laurai Seņkānei par diskoballītes vadīšanu un Brīvprātīgajai Leisan, par kokteiļu gatavošanas meistarklasi, un Rēzeknes Jauniešu domes dalībniecēm!

 

Aicinām ikvienu izmantot iespēju lietderīgi pavadīt brīvo laiku!

 

Novēlām visiem bērniem, jauniešiem,  skolotājiem, lai Jaunajā mācību gadā
Jūs pavada nerimstoša zinātkāre, mērķtiecība un radoši panākumi!

 

Plašāka informācija par visām programmām pieejama ARPC 1.1 kabinetā vai pa tālruni 27854724

Interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

03.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums