Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Sporta un veselības svētki centrā “Zeimuļs”

 Sports un veselība ir cieši saistīti, ne velti mēdz teikt – “Veselā miesā vesels gars”. Tieši tāpēc 30. novembrī ARPC “Zeimuļs” projektā “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” tika organizēti Sporta un veselības svētki ģimenēm.  

 

Bērni un vecāki aktīvi iesaistījās dažādos sporta un izklaides konkursos. Visiem īpaši patika kardiotreniņš “Bumbas kā bungas”, jautrā iesildīšanās, stacijas “Putru degustācija”, “Vitamīni”, “Veseli zobi”, “Kendo māksla”, “Florbols”, radošās darbnīcas un fitnesa jaunums “Kangoo jumps”. Tāpat visiem interesentiem bija iespēja: pārbaudīt redzi, uzzināt savu svaru, ķermeņa garumu, izskaitļot ķermeņa masas indeksu, degustēt vitamīnus, uzzināt, kā un kamdēļ jāizvēlas veselīgs dzīvesveids. Bērni demonstrēja lielisku fizisko formu un vēlmi dzīvot veselīgi. Arī vecāki neatpalika, līdz ar bērniem piedaloties dažādās aktivitātēs.

 

Svētku nobeigumā tika rīkots konkurss “Planka”, kurā tika noskaidroti seši stiprākie un izturīgākie dalībnieki: Deniss Mukāns, Ričards Cakuls, Sofija Smirnova, Jānis un Valdis Kristeži, kā arī Anna Averdjanca. Visiem uzvarētājiem tika pasniegtas balvas no kompānijas “Teva” – vitamīni “VITIRON KIDS TOYS”. Tāpat visi svētku dalībnieki saņēma uzmundrinājuma balvas no ARPC “Zeimuļs”.

 

Sporta un veselības svētki izdevās godam, šādu viedokli pauda pasākuma galvenie varoņi – bērni. Tā bija ne tikai iespēja aktīvi atpūsties, bet arī uzzināt daudz jauna par veselīgu dzīvesveidu.

 

Pateicamies visiem, kuri palīdzēja pirmo šo svētku organizēšanā: ARPC “Zeimuļs” Jaunatnes lietu nodaļai un brīvprātīgajiem, sporta klubam “SEDNA”, pedagoģei Aļonai Pavlovai, kulinārijas pulciņam “Gatavot ir viegli” un pedagoģei Inesai Sondorei, kompānijai “Teva”, higiēnistei Sandrai Vīgantei. Īpaša pateicība pasākuma vadītājai Arinai Semeikinai.

 

Svētki tika organizēti ar mērķi propagandēt veselīgu dzīvesveidu un aktīvu laika pavadīšanu ģimenes lokā. Vairāk fotogrāfiju – mājaslapā www.zeimuls.lv .

Olga STRODE,

ARPC metodiķe darbam ar ģimenēm un bērniem

 

 

 

11.12.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums