Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Sporta pēcpusdiena veltīta Lāčplēša dienai Zeimulī

Novembris. Tik ļoti īpašs mēnesis Latvijai, jo tiek svinēta Latvijas valsts dzimšanas diena un atzīmēta Lāčplēša diena. Arī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” šī gada 12.novembrī valdīja aktīva rosība un sportiska atmosfēra, jo tika rīkota sporta pēcpusdiena par godu Lāčplēša dienai.

 

Sporta pēcpusdienā piedalījās piecas zēnu komandas vecumā no 13 līdz 19 gadiem, kuru sastāvā bija audzēkņi no Rēzeknes 2.vidusskolas, Rēzeknes 3.vidusskolas, Rēzeknes 5.vidusskolas un Rēzeknes 6.vidusskolas.

 

Sporta pēcpusdienas laikā tika pārbaudīta komandu saliedētība, veiklība, spēks  un izturība. Dalībnieki varēja mēroties spēkiem dažādās atraktīvās sporta aktivitātēs un uzdevumos, ko sagatavoja ARPC “Zeimuļs” pulciņa “Vispārējā fiziskā sagatavošana” skolotājs Vitālijs Rimšs un vadīja Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes jaunieši. Komandas spēks un izturība tika pārbaudīta vairāku uzdevumu laikā – lēcienos ar lecamauklu, bumbiņu mešanā, atspiešanās, atmuguriskajos lēcienos un tenisa bumbiņu nogādāšanā no viena groza uz otru.  Spēcīgākās un veiklākās komandas titulu šajās aktivitātēs ieguva Rēzeknes 2.vidusskolas 11.klases komanda “Augstākā pakāpe”. Visas komandas saņēma arī piemiņas veltes un pateicības par piedalīšanos.

 

Bija liels prieks vērot dalībnieku aizrautību uzdevumu pildīšanā un motivāciju virzīties uz priekšu. Vēlamies teikt lielu paldies komandu dalībniekiem par aktīvu iesaistīšanos, jaunatnes lietu speciālistei Eleonorai Ivanovai, Rēzeknes pilsētas Jauniešu domei, skolotājiem un direktoru vietniekiem par atbalstu, pulciņa skolotājam Vitālijam Rimšam par sagatavotām sporta aktivitātēm.

 

Uz tikšanos arī nākamgad!

 

Informāciju sagatavoja ARPC interešu izglītības metodiķe Dana Pavļukeviča

 

13.11.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums