Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Sporta dejas  – lietderīgi pavadīts laiks.

Strauji tuvojas jauns mācību gads, un ir īstais brīdis, kad var pieteikties ārpusskolas nodarbībām. Mūsdienās bērni pārāk daudz pavada savu laiku nelietderīgi – lietojot gadžetus, tāpēc jau laicīgi vecāki var atrast interesantas ārpusskolas nodarbības bērnam.

 

APRC Zeimuļs telpās ir iespēja radoši un lietderīgi pavadīt brīvo laiku un sporta dejas ir lielisks veids kā pavadīt to aizraujoši.

 

Lūk 5 iemesli pieteikt bērnu tieši sporta deju nodarbībām:

 

  1. Bērna veselība – tieši dejas ir tas sporta veids, kas pareizi noslogo bērna sirdi. Bērniem attīstās elpceļu un sirds un asinsvadu sistēmas, attīstās vispārējā fiziskā sagatavotība. Dejojot tiek nostiprināti un izstiepti muskuļi un saites, līdz ar to bērns kļūst daudz lokanāks un veiklāks.

 

  1. Taisns mugurkauls.

Mūsdienās bieži redzam bērnus, kam ir problēmas ar mugurkaulu. Dejojot tiek trenēta pareiza, taisna stāja un bērnam tiek iemācīts ikdienā domāt par savu muguras pozīciju.

 

  1. Bērns notic sev, paliek drošāks.

Sporta deju nodarbības arī kautrīgos bērnus padara atvērtākus un drošākus. Jau pirmajā mācību gadā bērnam ir iespēja piedalīties sporta deju sacensībās un uzstāties publikas priekšā.

 

  1. Ritma izjūta un muzikalitāte.

Sporta dejās bērns sāk mācīties saklausīt mūzikas ritmu un saklausīt ritmu dažādību. Bērni dejo un vienlaicīgi mācās dzirdēt un izdejot ritmu.

 

  1. Spilgta un stipra personība.

Sporta dejas- tas ir sports. Kā jau zināms, sports ieaudzina cilvēkā būt stipram un pārliecinātam par sevi un saviem spēkiem. Disciplīna, mērķtiecība, gribasspēks, pārliecība par sevi, prasme strādāt komandā (ar partneri) un vēlme gūt  panākumus – šīs visas ir īsta sporta deju dejotāja īpašības.

 

Uzņemam 4-8 gadus jaunus zēnus un meitenes!

Informatīvo sapulci

10. septembrī 18:00 ARPC Zeimuļs aktu zālē – Krasta ielā 31!

(grupu nodarbības ir bezmaksas)

Uzziņas 29161019, 28687176

22.08.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums