Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Skolēnu un skolotāju tehnoloģiju meistarklašu prezentācijas pasākums 6.oktobrī

Aicinām pedagogus, vecākus un visus interesentus iepazīties ar tehnoloģiju integrēšanas iespējām skolēnu neformālajā izglītībā Erasmus + projekta “INTEGRA” noslēguma pasākumā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „ Zeimuļs ” šī gada 6. oktobrī.

 

Pasākumā būs iespējams piedalīties Rēzeknes novada un valstspilsētas, Häädemeeste vidusskolas (Igaunija) skolēnu un Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas skolotāju vadītajās tehnoloģiju meistarklasēs, kā arī iepazīties ar inovatīviem risinājumiem mācību procesa dažādošanai Latvijas, Somijas un Horvātijas skolās.

 

Savukārt par Erasmus + iespējām skolu sektorā runās VIAA speciālistes, kuras sīkāk pastāstīs par mobilitāšu iespējām skolēniem un pedagogiem, kā arī par Maza mēroga un Sadarbības partnerību projektu iespējām.

 

Reģistrēšanās līdz 4. oktobrim : [ https://forms.gle/2n7iXqjykZCDK1Dh6 | https://forms.gle/2n7iXqjykZCDK1Dh6 ]

 

Pasākuma sākums: 6. oktobrī plkst 9.00 , reģistrācija no 8.30.

Norises vieta: Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „ Zeimuļs ”, Krasta iela 31, Rēzekne .

 

Darba valoda: latviešu/ angļu. Reģistrētajiem pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas pusdienas.

 

Pielikumā: pasākuma programma angļu valodā.

PROGRAM OF THE PROMOTION EVENT October 6

 

 

Uzziņai:

No 2020. gada 1. novembra līdz 2022. gada 31. decembrim Rēzeknes novada un Rēzeknes valstspilsētas pašvaldība sadarbībā ar projekta partneriem no Latvijas, Slovēnijas, Igaunijas un Lietuvas īsteno Erasmus + programmas finansēto projektu “Network of technology INTEGRAtionists in pupils’ informal education”. Projekta laikā dažādu priekšmetu un pulciņu skolotāji, kas grib piedāvāt mūsdienīgus un interesantus pulciņus, kā arī eksperimentēt un paplašināt savu redzesloku, mācījās integrēt robotiku un tehnoloģijas ne tikai fizikā vai matemātikā, bet arī svešvalodās, mākslā un darbā ar īpašajiem bērniem.

30.09.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums