Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

SDK Viva sasniegumi

Informācija par SDK Viva sasniegumiem! Sporta deju klubam Viva 2019. gada pirmais janvāra mēnesis bija sacensībām un notikumiem bagāts un mūsu audzēkņi var palielīties ar jaunām uzvarām.

 

6.01. RĪGĀ NORISINĀJĀS LSDF REITINGU UN KAUSU UZVARĒTĀJU APBALVOŠANAS CEREMONIJA par 2018. gada sasniegumiem. Esam lepni, ka rēzekniešiem ir tik lieliski rezultāti – Juniori I E6 grupā par 1. vietas ieguvējiem, vairāku sacensību kopvērtējumā, kļūst Kristaps Pavārnieks ar partneri Valēriju Guļbinsku. Juniori I D klasē 1. vietas ieguvēji ir Aleksejs Tretjaks ar partneri Līnu Mazaļevsku. Juniori II D klasē St deju programmā – 3. vieta Linardam Strodam un Gabriellai Brokānei, un La deju programmā viņiem ir 2. vieta. 1. vietas ieguvēji Latvijas Kausa kopvērtējumā Jauniešu grupā C-B klasē La deju programmā un 2. vietas ieguvēji St programmā ir Daniils Buinickis un Darja Dmitrijeva. 2. vietas ieguvēji Latvijas Kausa kopvērtējumā Jauniešu grupā C-B klasē La deju programmā un 3. vietas ieguvēji St programmā ir Jānis Cīrulis un Everita Lempa. 5. vietas ieguvēji Latvijas Kausa kopvērtējumā Juniori II grupā C kvalifikācijas klasē St programmā ir Ardim Pujatam ar partneri Valēriju Legajevu.

 

25.01. RĒZEKNES KONCERTZĀLĒ GORS NORISINĀJĀS SPORTA LAUREĀTĀ 2018. Šajā pasākumā par augstiem sasniegumiem apbalvoja visus LSDF izvirzītos 6 pārus un arī mūsu kluba dejotājus – Ņikitu Bogdanovu un Sanitu Misiņu, kas pāri dejo tikai no vasaras un jau uzrāda lieliskus rezultātus valsts reitingos un starptautiskās sporta deju sacensībās Grand Prix-2018.

 

19.01. JELGAVĀ NORISINĀJĀS PIRMAIS VALSTS ČEMPIONĀTS ST DEJU PROGRAMMĀ, ko vērtēja ārzemju tiesneši. Esam ļoti priecīgi, ka SDK Viva pārus novērtēja augstu – 4 pāriem izdevās iekļūt valsts čempionāta finālā un 3 pāri iekļuva pusfinālā. U -21 vecuma grupā 2. vietas ieguvēji ir Daniils Bunickis ar partneri Darju Dmitrijevu. Jauniešu grupā 30 pāru konkurencē viņi ieguva 10.-11. vietu. Šajā pašā grupā 3.vietas ieguvēji ir Jānis Cīrulis un Everita Lempa. Finālā Bērnu grupā izdevās iekļūt Eduardam Mikučam ar partneri Mirabellu Rudusāni, viņi izcīnīja 6. vietu, kas ir lielisks sasniegums, jo vēl dažu mēnešus iepriekš Mirabella bija iesācēju grupas dejotāja. Juniori I grupā 15 paru konkurencē finālā 6. vietu izcīna Aleksejs Tretjaks un Līna Mazaļevska. Junori II grupā piedalā 22 pāri, pusfinālā 8. vieta ir Niķitam Bogdanovam ar partneri Sanitu Misiņu, LK viņi ierindojās 3.vietā, un 10. vieta ir Ardim Pujatam ar partneri Valēriju Legajevu, kas LK ir 5. vietā. Bērni I E4 klasē 4. vietu izcīna Ričards Zizlāns un Liāna Legajeva.

 

20.01. JELGAVĀ NORISINĀJĀS LSDF LATVIJAS KAUSA IZCĪŅAS POSMS un Bērni II E4 klasē augsto 2. vietu 25 pāru konkurencē ieguva Deniss Pavlovskis un Jeļizaveta Dukure.

 

26.01. ILŪKSTES NOVADA KAUSĀ Iesācēju grupā 1. vietas ieguvēji ir Adriāns Mališevs ar partneri Milānu Smirnovu un Dzamins Usačevs un Kristiāna Parisa Madarniece. Bērni I -II apvienota vecuma grupā E4 klasē SDK Viva visiem 4 pāriem izdevās iekļūt finālā – 2. vieta Oskaram Kivrānam un Valērijai Kozlovai, 4. vieta Valteram Kotānam un Viktorijai Zlotņikovai, 5. vieta Ričardam Zizlānam un Liānai legajevai, 6. vieta Niķitam Mihailovam un Vanesai Volkovai.Juniori I E4 klasē 1. vietas ieguveji ir Jānis Kotāns un Adrāna Zinere, E6 klasē viņiem ir 2. vieta. Juniori II D-C grupā St dejās 1. vietas ieguvēji ir Rendijs Stikuts un Marta Litvinova, 3. vieta – Vadimam Cvetkovam un Megijai Kūkojai, La deju programmā 1. vieta ir Vadimam un Megijai, un 4. vieta Rendijam un Martai. Kopvērtējumā SDK Viva izcīnīja 2. vietu.

 

02.02. RĪGĀ NORISINĀJĀS ATKLĀTĀS MEISTARSACĪKSTES 2019, kur Juniori II grupā La deju programmā LK ar lieliskiem rezultātiem iepriecināja Linards Strods un Gabriella Brokāne, viņiem 15 pāru konkurencē 1. vieta. Bērni II grupā 6. vieta Denisam Pavlovskim un Jeļizavetai Dukurei. Juniori II grupā C klasē LK La deju programmā 2. vietu izcīnīja Ņikita Bogdanovs un Sanita Misiņa un 3. vieta Danilam Maļinovskim un Daniellai Čiževskai. Jauniešu C- B grupā LK piedalījās 22 pāri un par uzvarētājiem kļuva Daniils Buinickis un Darja Dmitrijeva

 

Apsveicam visus SDK Viva dejotājus un vecākus ar lieliskiem rezultātiem, ar kopīgu darbu un mērķi mēģināsim sasniegt jaunas virsotnes.

 

27.04.19. SDK VIVA KONCETZĀLĒ GORS ORGANIZĒS LSDF LATVIJAS KAUSA UN RĒZEKNES 2019 GADA DOMES KAUSA SACENSĪBAS. Būsim priecīgi, ja Rēzeknes uzņēmēji mūs atbalstīs. (Informācija pie Ilonas Kalniņas 29161019)

 

06.02.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums