Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

SDK Viva sasniegumi!

 

2017. gads SDK “Viva” dejotājiem bija veiksmīgs – sasniegumiem un lieliskiem rezultātiem bagāts. Katru gadu Latvijas sporta deju federācija labākos Latvijas pārus aicina uz Reitingu un Kausu apbalvošanas ceremoniju, kur tiek apbalvoti labākie seši pāri dažādās vecuma un kvalifikāciju klašu grupās. Lai iekļūtu šajā sešiniekā dejotājam ne tikai jāapmeklē svarīgas 5 -6 Latvijas Kausa izcīņas posma sacensības dažādās Latvijas pilsētās, bet arī jāuzrāda augsti rezultāti un jāpierāda, ka esi labākais katrās deju sacensībās, lai Kausu un Reitingu kopvērtējumā ierindotos labāko vidū.

Esam lepni un gandarīti par paveikto, jo sešpadsmit SDK Viva dejotāji tika aicināti 7.janvārī Rīgā uz šo ceremoniju un iegūti 18 Kausi dažādās kategorijās.

 

Sveicam visus dejotājus un vecākus ar sasniegumiem – 1. VIETAS IEGUVĒJUS BĒRNI II GRUPĀ E6 KLASĒ – EDUARDU MIKUČU UN MILU PAVKŠTO. LIELISKS PANĀKUMS ARĪ REITINGA BĒRNI II GRUPĀ ST DEJU PROGRAMMĀ – 4. VIETA.

1.vieta Juniori I grupā E6 klasē – Linardam Strodam un Gabriellai Brokānei.

1.vieta – Juniori II grupā D klasē La deju programmā – Vadimam Cvetkovam un Sanitai Misiņai.

Juniori I grupā D klasē – super rezultāti- mūsējiem viss pjedestāls – 1. vieta – Rendijam Stikutam un Daniellai Čiževskai,

2.vieta – Nikitam Bogdanovam un Janai Pavkšto,

3.vieta – Ardim Pujatam un Valērijai Legajevai.

2.vieta Juniori II grupā C klasē gan La, gan St deju programmā – Daniilam Buinickim un Darjai Dmitrijevai,

3.vieta Jauniešu un Pieaugušo grupā C – B klasē St deju programmā – Jānim Cīrulim un Everitai Lempai.

Visi dejotāji tiks sveikti arī 26. janvārī – Rēzeknes Sporta laureāta pasākumā.

 

Vecāku un dejotāju vārdā gribam pateikties ARPC vadītājai J. Kuščai un Rēzeknes Domei par piešķirto autobusu braucienam uz Rīgu. Dejotāji savāca nepieciešamo punktu skaitu un pārgāja augstākās kvalifikācijas un vecuma grupās, tāpēc SDK Viva komandai – treneriem, vecākiem un dejotājiem vajadzēs ieguldīt milzīgu darbu, lai arī 2018. gads būtu lielisks, panākumiem bagāts, ko mēs arī novēlam!

 

15.01.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums