Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Projekts “Pasaule ap mums”

Sākot ar šī gada 1.septembri, biedrība “Eņģeļi ar mums” sadarbībā ar Austrumlatvijas radošo centru “Zeimuļs”, Rēzeknes pilsētas pārvaldes Sociālo dienestu un Rēzeknes pamatskolu-attīstības centru uzsāka projekta “Pasaule ap mums” realizāciju.

 

Projekta mērķis ir  attīstīt jauniešu saskarsmes prasmes, veicināt viņu iniciatīvu un nodrošināt lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, apzinot savas intereses un stiprās puses.

 

Projekta galvenās aktivitātes būs jauniešu darba grupas tikšanās, neformālas izglītības nometne, kuras ietvaros notiks dažādas līdzdalības un iekļaujošās aktivitātes, mācību brauciens, meistarklases, diskusija, radošās darbnīcas un kulinārijas darbnīca. Notiks projekta izvērtēšanas aktivitātes un rezultātu izplatīšana.  Projekta tiešā mērķa grupa būs 20 jaunieši.

 

Projekta idejas autori ir biedrības jaunieši, kuri ir gatavi iesaistīties un realizēt ieplānoto. Rezultātā jaunieši lietderīgi un interesanti pavadīs savu brīvo laiku, attīstīs saskarsmes prasmes un pārvarēs komunikācijas barjeras. Jaunieši izrādīs savu iniciatīvu un aktīvi līdzdarbosies. Dalībnieki apzinās savas intereses un stiprās puses, iepazīs sevis realizēšanas iespējas Rēzeknes pilsētā un ārpus tās. Projekts būs pozitīvs impulss jauniešiem, lai būt aktīviem ikdienā un izmantot dažāda veida brīvā laika pavadīšanas iespējās. Jaunieši izveidos interesantus informatīvos materiālus “neformālās atskaites” par dažādām jomām. Materiālus būs iespēja izmantot arī pēc projekta noslēguma. Katrs projektā iesaistītais jaunietis saņems apliecinājumu par dalību projektā, kuru būs iespēja izmantot nākotnē.

 

“Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2020.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.”

04.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums