Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Popielai 15!

Šis gads ir ievērojams arī ar to, ka pop ielai aprit 15 gadi, un  Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra Jauniešu atvērtais centrs “JACis” aicina Rēzeknes un Latgales jauniešu komandas pieteikties ikgadējam pasākumam “Popiela”, kas šogad notiks  27. novembrī plkst. 17.00, Rēzeknes pilsētas Kultūras namā.

 

Tēma ir ļoti saistoša un oriģināla, ļauj jauniešiem izvērsties un parādīt sevi. Šī gada tematika  – “Stilu kari”.

 

Cik daudz mēs zinām par jauniešiem, kādi ir jaunieši, kādas ir šīs paaudzes vērtības, novitātes, kā notiek mijiedarbība ar citām paaudzēm to visu mēs uzzināsim jau pavisam drīz. Būs ļoti interesanti  vērot, jo šie jauniešu  priekšnesumi atklās  katras komandas  gaumi un personību.

 

Pop iela tā ir lieliska iespēja saliedēt klasi, vienot draugu grupas un kolektīvus pop-klipā, kurā savijas jauniešu aktiermeistarība, horeogrāfija, mūzika un radošā pieeja.

 

Katru gadu konkursā piedalās jaunieši gan no Rēzeknes skolām, gan arī pārstāvji no Latgales novada skolām un organizācijām. Krāsaini, interesanti un radoši priekšnesumi tiek prezentēti ik gadu.

 

Galvenais ir uzdrīkstēties un nebaidīties no savām idejām , lai idejas pārvērstu rezultātā, baudāmā kvalitatīvā priekšnesumā, komandām atbalstu gatavošanās procesā nodrošinās  pasākuma režisors.

 

Vairāk informācijas: Karina Muhamberga- Jermakova tālr.: 26486269

 

Pieteikuma anketa popiela

popielas nolikums

09.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums