Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Otrais „Rositten Rapid”aizvadīts!

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā Rēzeknes pilsētas svētku laikā aizvadīts jau otrais ātrā šaha turnīrs “Rositten Rapid 2016”, kurš šogad kļuva par starptautisku. Gluži kā pērn pasākums pulcēja 49 dalībniekus.

 

Mūsu valsti pārstāvēja šahisti no Rīgas, Rēzeknes, Daugavpils, Jēkabpils, Valmieras, Rūjienas, Bauskas, Kokneses, Pļaviņām, Skrīveriem, Kārsavas un Maltas. Ieradās arī septiņi lietuvieši no Roķiškiem. Astoņu kārtu sacensībās ar laika kontroli 12 minūtes katram plus 5 sekundes par gājienu uzvarēja rēzeknietis, lielmeistars Ilmārs Starostīts – 7 punkti.

 

Ar tikpat punktiem otrais palika nacionālais meistars no Jēkabpils Guntis Jankovskis, bet trešais bija FIDE meistars Andris Starostīts – 6 punkti. Vēl laureātu sarakstā tika Gundars Šmits (labākais seniors 50+; Rūjiena), Antons Seņkāns (labākais seniors 65+; Valmiera), Anda Krauze (labākā dāma, Skrīveri), Kārlis Mālnieks (labākais jaunietis; Jēkabpils) un NM Oļģerts Indričāns (labākais rēzeknietis).

 

Pateicības vārdi organizatoriem – Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldei un ARPC „Zeimuļs”, kā arī atbalstītājiem – Rēzeknes pilsētas un novada Bērnu-jaunatnes sporta skolām.

 

Turnīra direktors Aleksandrs Vasiļkovs

02.08.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums