Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

NĀCIET UZ DEJU KURSIEM!

Sākot ar novembri katru ceturtdienu no plkst. 19.30 līdz 20.30 sporta deju klubs “Viva” aicina uz deju nodarbībām Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” aktu zālē. Deju kursi ir lielisks veids, kā satikt jaunus draugus. Iemācīties dejot var ikviens!

 

Dejas ir brīnišķīgs veids, kā pavadīt laiku ar lieliskiem cilvēkiem, izzināt sevi un pilnveidot savas kustību prasmes, attīstīt ritma izjūtu un baudīt skaistu mūziku. Dejošana palīdz palikt labā formā jebkurā vecumā! Ar dejošanas palīdzību var uzlabot muskuļu tonusu, spēku, izturību un fizisko stāvokli.

 

SDK “Viva” piedāvā deju nodarbības, kurās varēsiet apgūt deju pamatsoļus un ritmu tādām dejām, kā lēnais valsis, ča-ča-ča, tango, Vīnes valsis, rumba – aizraujoši mūzikas ritmi, gan karstasinīgas, gan elegantas dejas klasiskās mūzikas pavadījumā. Iegūtās zināšanas varēsiet izmantot gan svinīgās ballēs, gan draugu kāzās, gan arī privātajos pasākumos. Kā saka Austrijas rakstnieks Vicki Baum, “ir daži visīsākie ceļi uz laimi, un dejošana ir viens no tiem”.

 

Deju nodarbības notiks ARPC “Zeimuļs” aktu zālē katru ceturtdienu no plkst. 19.30 līdz 20.30. Pirmā deju nodarbība 2. novembrī. Deju nodarbības ir bez vecuma ierobežojuma un bez priekšzināšanām! Maksa – 3 eiro, uzziņas pa tālruni 29161019 (Ilona).

 

Pievienojieties dejotāju radošajām nodarbībām un gūstiet pozitīvas emocijas, lai rudens drēgnie vakari kļūtu aizraujošāki!

20.10.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums