Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“Mūsu radošā sirds”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” no 18.01.2016. līdz 05.02.2016.  notika ARPC interešu izglītības programmu radošo darbu konkurss “Mūsu radošā sirds”. Konkursa mērķi : veicināt pulciņu dalībnieku aktīvo darbību, radošo pašizteikšanos; stiprināt pulciņu dalībnieku savstarpējās attiecības, izveidot radošo darbu izstādi.

 

Pulciņa audzēkņi iesniedza kopā izveidotus radošos darbus (zīmējumus un gleznojumus jebkurā tehnikā, veidojumus no māla, koka, stikla, metāla, papīra, auduma u.c.). No viena pulciņi varēja iesniegt vienu radošo darbu. Izveidotam darbam bija  jāatbilst pulciņa specifikai.

 

Izstādē – konkursā piedalās 22 interešu izglītības programma : pulciņš “Dambrete”, pulciņš “Radošie darbiņi izšūšanā”, pulciņš “Žurnālistikas pamati”, pulciņš “Gleznošana”, pulciņš “Vizuālā māksla”,  pulciņš “Stils un make up”, pulciņš “Floristika”, pulciņš “Fantāzija no zeķbiksēm”, pulciņš “Zīda un stikla apgleznošana”, pulciņš “Fimo plastiskā māksla”, pulciņš “Rotājumi no pērlītēm”, pulciņš “Tehniskā kokapstrāde”, pulciņš “Aukstā porcelāna sīkplastikas pamati”, pulciņš “Keramika”, pulciņš “Modelēšana un dekoratīvā māksla”, klubiņš “Palīdzi izdarīt man pašam”, dekupāžas pulciņš “Deko”,  pulciņš “Laimīgā bērnība”, studija “Dari pats”, pulciņš “Dāvanu darbnīca”, vides programma “4H”, pulciņš “Šūšanas darbnīca”.

 

No 09.02. līdz 15.02.2016. katrs interesents tiek aicināts apskatīt radošo darbu izstādi un izvēlēties vienu no labākajiem darbiem. Izstādi var apskatīt ARPC 1. stāvā. Lai nobalsotu par radošo darbu ir nepieciešams uz lapiņas uzrakstīt pulciņa nosaukumu, kas izveidoja radošo darbu. Lapiņu ir jāiemet kastē.

 

 

16.02.2016.  plkst. 16.00 notiks radošo darbu konkursa uzvarētāju apbalvošana.

 

10.02.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums