Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

MAZO PRINCEŠU UN DŽENTLMEŅU SKOLA

No 03.07.2017. līdz 14.07.2017. Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” notika jau trešā izglītojošā dienas  nometne bērniem  “Mazo princešu un džentlmeņu skola”.

 

Nometnes dalībniekiem bija iespēja pavadīt 10, piedzīvojumiem un dažādām aktivitātēm, piepildītas  nometnes dienas un arī apgūt zināšanas, kas noderēs turpmākajā dzīvē.

 

Nometnes laikā dalībnieki piedalījās dažās radošās, sportiskās un praktiskās nodarbībās. Notika radošās nodarbības, māla meistarklases, kulinārijas meistarklases,  ekskursija uz Preiļu leļļu muzeju, kur katrs varēja iejusties princešu un prinču lomā. Teātra-studija “Joriks” piedāvāja dalībniekiem  apmeklēt, bērnu interpretēto,  Andersena  stāstu  “Neglītais pīlēns”.   ARPC skolotāji vadīja nodarbības, kuru laikā tika izgatavoti ielūgumi un galda kartes vecākiem.  Zēni varēja darboties Lego robotikas klasē, kamēr meitenes šuva sev aksesuārus.

 

Viens  no spilgtākajiem piedzīvojumiem  nometnes dalībniekiem bija baseina apmeklējums Rēzeknes Olimpiskajā centrā. Notika arī galda kultūras apmācības restorānā “GORDS” un sadarbībā ar Eiropas brīvprātīgā darba veicējiem no Ukrainas un Itālijas,  nometnes audzēkņi piedalījās balonu veidošanas meistarklasēs, ziepju burbuļu veidošanā un dažādās citā atraktīvās aktivitātēs.

 

Viens no nometnes mērķiem bija- sniegt atskaites koncertu vecākiem un viesiem, lai atspoguļotu nometnē apgūto. Visu 10 dienu garumā princeses un džentlmeņu gatavojās nometnes noslēguma ceremonijai, kuras laikā vecāki, vecvecāki, radinieki varēja novērtēt nometnes laikā iemācīto. Ceremonija laikā bērni vecākiem dziedāja sagatavotās dziesmas, dejoja mūsdienu dejas, valsi un aizkustināja vecāku sirdis! Arī šajā nometnē bērniem bija iespēja pabūt vietās, kur nav bijuši, uzzināt lietas, kas nebija zināmas un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku!

 

Liels paldies visiem , kuri palīdzēja nometnes organizēšanā un īstenošanā!

 

Nometnes vadītāja Olita Kuksa

21.07.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums