Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Labdarības akcija “Cilvēks cilvēkam ” vairoja mirdzumu bērnu acīs

Divu nedēļu garumā, sākot no 12. līdz 22. decembrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome organizēja Ziemassvētku labdarības tirdziņu „Cilvēks cilvēkam”. Pasākuma mērķis bija bērnu un jauniešu izstrādājumu tirdzniecība, lai sarūpētu Ziemassvētku pārsteiguma dāvanas Rēzeknes slimnīcas bērnu nodaļas pacientiem. Kopumā tika sarūpētas 62 dāvanas bērniem un rotaļlietas nodaļai, lai bērniem būtu iespēja interesanti pavadīt laiku apmeklējot procedūras.

 

Ziemassvētki  ir brīnumu gaidīšanas laiks, tieši Otrajos  Ziemassvētkos 26. decembrī  Rēzeknes pilsētas jauniešu domes pārstāvji kopā ar Ziemassvētku vecīti iepriecināja mazās sirsniņas Rēzeknes slimnīcā. Jauniešu dome uzmundrināja ne tikai bērnus, bet arī vecākus, novēlot būt stipriem un veseliem jaunajā gadā.

 

Vēlamies pateikties visiem par aktīvu piedalīšanos labdarības pasākuma īstenošanā: Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra  “Zeimuļs’’ vadītājai Jevgenijai Kuščai, ARPC kolektīvam, bērniem un vecākiem par atsaucību, ARPC keramikas pulciņa skolotājai Jevgeņijai Dudukalovai par skaistajiem suvenīriem, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas koka izstrādājumu dizaina un restaurācijas izglītības programmu audzēkņiem un pedagogiem par koka rotaļlietām, SIA Rēzeknes slimnīcas administrācijai, personālam un īpašs paldies Elitai Cīrulei. Lai izdodas mums visiem Jaunajā gadā būt iejūtīgiem, mīlošiem un veseliem!

ARPC jaunatnes lietu speciāliste

Eleonora Ivanova

27.12.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums