Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Izmanto un attīsti iespēju, piedalies mazo biznesa projektu konkursā 2021. gadā!

Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” izsludina konkursu par līdzfinansējuma piešķiršanu Jauniešu mazajiem biznesa projektiem 2021. gadā. Konkursa mērķis ir atbalstīt jauniešu uzņēmējdarbību, veicināt jauniešu karjeras un profesionālās izaugsmes attīstību Rēzeknes pilsētā, paaugstināt jauniešu konkurētspēju vietējā darba tirgū.

 

Aicinām attīstīt biznesa idejas, pilnveidot sevi un doties uz priekšu, neskatoties uz izaicinājumiem pilno laiku. Projekta iesniedzēji: Rēzeknes pilsētā deklarēti jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, Rēzeknes pilsētas teritorijā reģistrēti jaundibinātie individuālie komersanti un uzņēmumi.

 

Konkursa nolikums pieejams Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” mājas lapā, kā arī pielikumā. Projekta pieteikumus aicinām iesniegt līdz 2021. gada 19. martam  (ieskaitot), sūtot uz e-pastu: eleonora.ivanova@rezekne.lv  ar norādi „Jauniešu mazo biznesa projektu konkursam” vai nosūtīt pa pastu ARPC, Krasta iela 31, Rēzeknē, LV-4600.

 

mazo.biznesa.nolikums.2021

 

Pēc projekta atbalstīšanas, jauniešiem ir jāpiedalās Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes  „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” organizētajos  motivācijas un apmācību pasākumos par uzņēmējdarbības uzsākšanu, biznesa idejām un uzņēmējdarbības attīstības  iespējām un atbalsta mehānismiem.

 

Papildus informācija: E.Ivanova, Jaunatnes lietu speciāliste, t.: 26033202.

 

26.02.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums