Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

SDK Viva dejotāju sasniegumi septembrī

Līdz ar rudens iestāšanos bērniem sākās jauns mācību gads un dejotājiem jaunā deju sezona. Dejotāji cītīgi strādājuši visu vasaru, tāpēc ar satraukumu gaidīja pirmās deju sacensības “Lielais rudens reitings 2017” -, kas norisinājās 16.- 17. SEPTEMBRĪ SALDŪ. Mūsu dejotāji parādīja lieliskus rezultātus – Juniori I grupā E6 klasē 2. vieta ir Einhardam Aleksandram Čačkam un Elizabetei Vorobjovai. Finālā spēcīgā konkurencē Bērni II grupā izdevās iekļūt un izcīnīt 6. Vietu Aleksejam Tretjakam un Megijai Kūkojai.

 

23.SEPTEMBRĪ “RĪGĀ SKOLĒNU PILS KAUSĀ 2017” Latvijas Kausa izcīņas posmā Juniori II grupā St dejās C klasē 3. vieta – Daniilam Buinickim ar partneri Darju Dmitrijevu, Juniori I grupā E 6 klasē arī norisinājās Latvijas Kausa izcīņas posms, kur mūsu pāris Linards Strods un Gabriella Brokāne izcīnīja 4. vietu, taču šobrīd viņi ir Latvijas Kausa posmu kopvērtējumā pirmie. Jauniešu grupā C-B klasē 2. vieta abās deju programmās Jānim Cīrulim un Everitai Lempai.

 

30.SEPTEMBRĪ RĪGĀ NORISINĀJĀS “MĀRTIŅROŽU LAIKS 2017” – Latvijas Kausa izcīņas posmā Juniori I D klasē izdevās iekļūt finālā visiem Vivas dejotājiem – 1. vieta Rendijam Stikutam un Daniellai Čiževskai, 2. Vieta Ardim Pujatam un Valērijai Legajevai un 3. vieta Ņikitam Bogdanovam un Janai Pavkšto. Jauniešu grupā C – B klasē Kausa izcīņas posmā La deju programmā finālā iekļuva un 5. vietu izcīnīja Jānis Cīrulis ar partneri Everitu Lempu, St viņiem 2. vieta. 1. OKTOBRĪ “DAUGAVPILS RUDENS 2017” sacensībās ar panākumiem iepriecināja mūsu mazie iesācēju dejotāji – 1. vietas un Kausus ieguva – Deniss Proščenko, Jeļizaveta Dukure, Daniels Prikuls, Laura Elizabete Karčevska, Oskars Kivrāns un Valērija Kozlova. Juniori II grupā D klasē St dejās absolūtā 1. vieta – Vadimam Cvetkovam un Sanitai Misiņai. Bērni II grupā E 6 klasē sīvā cīņā ar lietuviešiem 3. vieta Kristapam Pavārniekam un Valērijai Guļbinskai.

 

Apsveicam visus dejotājus un viņu vecākus ar lieliskajiem panākumiem! Ja ir vecāki, kas vēlas, lai viņu bērni iemācās skaisti dejot, lokanību, muzikalitāti, izkoptas manieres, stāju, uzstāties publikas priekšā, var nākt uz sporta deju nodarbībām, kas notiek ARPC Zeimuls – Krasta iela 31 – 3. stāva mazajā aktu zālē otrdienās un piektdienās no plkst. 18.00 -19.00. Visas grupu nodarbības ir bezmaksas!

 

Uzziņas pa tel. 29402390!

09.10.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums