Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Ievirzījām vasaru!  

 

Ticiet vai nē, bet vasara jau te pat  un priekšā trīs brīvi mēneši, kas ir godam nopelnīti! Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” 30. maijā pulcējās audzēkņi, pedagogi, vecāki,  lai svinīgi noslēgtu mācību gadu.

 

Arī šajā mācību gadā mūsu Centra audzēkņi  veiksmīgi piedalījās dažāda līmeņa sacensībās, radošajos pasākumos, ir apliecinājuši savas  spējas un talantu. Katra sasnieguma pamatā ir ilgs, pacietīgs un neatlaidīgs audzēkņa un, protams, viņa pedagoga darbs.   Šogad pedagogi bija izvirzījuši  50 audzēkņus, kuri visa 2017./2018. mācību gada laikā aktīvi piedalījās gan Centra, gan cita mēroga pasākumos, šie audzēkņi tika apbalvoti ar pateicības rakstiem un piemiņas balvām.

 

Svinīgo pasākumu ieskandināja Centra breake dance pulciņa audzēkņi (sk. E.Jukna), Vokālās mūzikas studijas audzēkņi (sk. T.Klomāne), Ģitārspēles pulciņa audzēkņi (sk. A.Repelis) un mūsdienu deju pulciņa audzēknes (sk. A.Zmeikina).

 

Centra vizuālās mākslas pulciņu dalībnieki sadarbībā ar Starptautisko rakstnieka Mihaila Narica izglītojošo centru katru gadu piedalās tā izsludinātajos konkursos. Arī šogad svinīgajā mācību gada noslēguma pasākumā tika pasniegti diplomi un goda raksti audzēkņiem un skolotājai J.Dudukalovai.

 

Pēc koncerta visi Centra apmeklētāji tika aicināti piedalīties radošajās darbnīcās, kuras vadīja pedagogi un  Erasmus+ programmas Eiropas brīvprātīgā darba projekta veicēji.

 

Paldies pedagogiem, kuri ar savu padomu, prasīgumu un nesavtību ir spējuši iedvesmot audzēkņus un virzīt viņa izaugsmi! Paldies audzēkņiem  par viņu centību un motivāciju! Paldies jaunatnes lietu speciālistiem un jaunatnes darbiniekiem,  tehniskajiem darbiniekiem un, protams, administrācijai par ieguldīto darbu!  Patiess prieks par panākumiem!

 

Vasara ir ne tikai brīvlaiks, vasara – tas ir īstais laiks piedzīvojumiem un negaidītiem atklājumiem, tāpēc audzēkņiem  – patīkamas brīvdienas, pedagogiem un darbiniekiem novēlām labi atpūsties atvaļinājumā!

 

Tiksimies nākamajā mācību gadā!

 

Interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

01.06.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums