Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Iekustini pavasari piedaloties “Nakts uz riteņiem 5”

Vai Esi noguris no Ziemas, sniega un jau ilgojies pēc saulītes un, siltiem pavasara vakariem?  Mēs kopā varam uzburt pavasari pie Mums! Piesaki savu komandu uz  Autofotoorientēšanos un Iekustināsim pavasari kopā! Tiekamies jau pavisam drīz.

 

2022.gada 17.martā plkst.22:00 dalībniekiem vecumā no 18 + gadiem ir iespēja 3 stundu laikā piedalīties autofotoorientēšanās braucienā Iekustinot pavasari kopā,  apvienojot to ar aktīvu atpūtu un lietderīga laika pavadīšanu. Brauciena laikā būs jāveic dažādi interesanti un āķīgi organizatoru sagatavotie uzdevumi un izaicinājumi. Lai piedalītos braucienā, nepieciešams vieglais automobilis un vismaz 2 cilvēku komanda. Maksimāli komandā var būt tik daudz cilvēku, cik pieļauj konkrētā automobiļa ietilpība. Neaizmirsti arī par digitālo fotoaparātu vai viedtālruni un, protams,  paķert līdzi arī labu noskaņojumu. Tikšanās vieta ir Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” pazemes autostāvvietā, plkst. 22.00, apbalvošana 01:00. Pieteikšanās līdz 15.03.2023.

 

Pieteikšanās: https://ieej.lv/GWv8n

Iekustini pavasari piedaloties “Nakts uz riteņiem 5”

 

Papildus informācija un komandu pieteikuma anketa ir atrodama nolikumā vai zvanot pa tālr. 27849384 ( Jaunatnes darbiniece Līga Mieze)

 

 

09.03.2023.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums