Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“ERUDĪTS 2024” uzvarētāji – Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas komanda

Ceturtdien, 21. martā, ARPC “Zeimuļs” zālē pulcējās 8 Rēzeknes valstspilsētas mācību iestāžu skolēnu komandas, lai izspēlētu pēdējo šīs sezonas “ERUDĪTS 2024” spēli un noteiktu konkursa uzvarētāju.

 

Šī gada tēma bija “Jaunietis Rēzeknē, Latvijā, Eiropā un pasaulē”. Konkursa jautājumi bija veltīti Rēzeknes valstspilsētai, Rēzeknes novadam un Latvijai, kā arī aktuāliem un senākiem notikumiem un procesiem Eiropā un pasaulē, ģeogrāfijai, kultūrai, tradīcijām un citiem tematiem.

 

Spēļu gaitā komandu panākumi bija ļoti mainīgi, tāpēc sezonas uzvarētājs nebija zināms līdz pat fināla spēlei.  Uzvarētājs tikai noteikts visu aizvadīto spēļu kopvērtējumā.

 

Pateicoties zināšanām, atjautībai un arī veiksmei, spraigā cīņā par uzvaru “ERUDĪTS 2024” konkursā, laurus plūca Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas komanda.

 

Otrās vietas ieguvēji – Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas komanda, trešajā vietā ierindojās MIKC “Latgales Mūzikas un mākslas vidusskola”.

 

Sirsnīgi sveicam konkursa uzvarētājus!

 

Vēlamies pateikties visiem sezonas spēles dalībniekiem par aktīvu iesaistīšanos un radošām atbildēm, visu skolu vadītājiem, skolotājiem – konsultantiem par sagatavotiem audzēkņiem, ARPC “Zeimuļs” vadītājai Jevgenijai Kuščai un kolektīvam par atbalstu, Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībai un konkursa “Erudīts-2024” komandai: ARPC jaunatnes lietu speciālistei Eleonorai Ivanovai, izglītības metodiķei Olitai Kuksai jaunatnes darbiniecēm Jekaterinai Samuševai, kā arī ARPC “Zeimuļs” tehniskajam personālam.

 

Īpašs paldies visiem konkursa atbalstītājiem – ARPC “Zeimuļs”, Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības aģentūrai “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namam, SIA “Melnā pērle”, Valmak, SIA “Olimpiskais centrs Rēzekne” un SIA “Alterra plus” kafejnīca Lizeika – par sagādātām balvām.

 

Novēlām visiem skaistu pavasari! Uz tikšanos nākamajā gadā!

 

 

22.03.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums