Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

DECEMBRA IZSTĀDES “ZEIMUĻĪ”

Droši var teikt, ka skaisti ir ne tikai paši svētki, bet arī –  pirmssvētku  laiks, kad notiek gatavošanās un svētku noskaņas radīšana ar krāsu, skaņu un gaismu palīdzību.

 

ARPC “Zeimuļs” Interešu izglītības nodaļas pulciņu audzēkņi, gaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu, ar saviem darbiem ir pratuši radīt īpašu, sirsnības un mīļuma gaisotni Centra telpās.

 

Pirmajā stāvā – kā ierasts – var apskatīt visdažādākos vizuālās un vizuāli plastiskās  mākslas pulciņu darbus. Piemēram, ekspozīcijas “Ziemas noskaņas” (sk. J.Antonova), “Putni un ziema”, “Grozi – dekori”, “Visskaistākā Ziemassvētku zvaigzne” (sk. M.Gailuma), “Egles”, “Ziema pilsētā”, “Sniegpārslu svētki” (sk. N.Kirejeva) u.c.  “Keramikas” pulciņa un “Podnieku darbnīcas” (sk. J.Dudukalova) audzēkņi jau laicīgi piedāvā idejas karnevālam un aicina aplūkot ekspozīciju “Maskas”.

 

Otrajā stāvā aplūkojama brīnišķīga izstāde “Sniegpārslu koki” (Vides izglītības programma “4H”, sk. Dz.Gribuste), kuras bērnu veidoto darbu noskaņa vilināt vilina nokļūt apsniguša stāstu un pasaku meža valstībā.

 

Šīs ekspozīcijas papildinās vēl daudzi citi audzēkņu radīto mākslas darbu piedāvājumi, piemēram, pulciņa “Leļļu meistarklase” (sk. A.Silauniece) veidotā “Pelnrušķītes balle”, pulciņa “Modelēšana un dekoratīvā māksla” (sk. I.Nartiše) ikgadējā apsveikuma kartiņu izstāde “Laimīgu Jauno gadu!” u.c.

 

Visi interesenti tiek laipni gaidīti centrā “Zeimuļs” un aicināti izbaudīt šo neparasto un skaisto svētku gaidīšanas noskaņu!

 

Lai visiem gaišas domas, priecīgs prāts un mierīga sirds! Jaukus svētkus!

 

ARPC “Zeimuļs” Interešu izglītības metodiķe

Sarmīte Duncāne

 

 

14.12.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums