Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Centrs «Zeimuļs» godina 2020.gada visaktīvākās ģimenes

15.maijā, Starptautiskajā ģimenes dienā, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā «Zeimuļs» sesto gadu pēc kārtas apbalvotas ARPC «Zeimuļs» visaktīvākās ģimenes.

 

Konkursā ir četras nominācijas: «Aktīvākā ģimene», «Talantīgākā ģimene», «Radošākā ģimene» un «Skanīgākā ģimene». Pasākuma mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību ģimenes vērtību nozīmei un godināt ģimenes, kas 2020.gadā ar saviem sasniegumiem sniegušas ieguldījumu ģimenes vērtību un tradīciju attīstībā.

 

Lai arī kopumā pagājušais 2020.gads mums bija izaicinājumiem bagāts, tomēr, neskatoties uz uz visām grūtībām, bērni ar lielu gandarījumu un prieku piedalījās Centra “Zeimuļs” nodarbībās un konkursos. Kā arī daudzas ģimenes aktīvi iesaistījās Centra organizētajos pasākumos un aktivitātēs.

 

Konkursam šogad bija pieteikti astoņi nominanti: Jakušānu, Lukaševu, Baltalkšņu, Cauņu, Gricenko, Žikaru, Markunaitu un Pavlānu ģimenes.

 

Baltalkšņu ģimene šogad atzīta par aktīvāko. Ģimene vienmēr aktīvi piedalās pilsētas sabiedriskajos un centra “Zeimuļs“ pasākumos. Vecāki audzina trīs bērnus – Rēziju, Evu un Tomu. Bērni kopā ar vecākiem piekopj veselīgu dzīvesveidu, pavada daudz laika svaigā gaisā, aktīvi iesaistās dažādos pasākumos. Ģimenes uzņēmums “Mūsu Pankūkas“ priecē pilsētas iedzīvotājus un viesus ar gardām pankūkām.

 

Jakušānu ģimene apbalvota kā talantīgākā. Ģimenē aug divi bērni – meita Sintija un dēls Juris. Bērniem ir daudz talantu – viņi dejo, lasa dzejoļus, skaisti zīmē un veido. Mammai Santai ir zelta rokas, ar kurām viņa rada neparasti skaistus rokdarbus un amatniecības izstrādājumus. Šī ģimene iegulda laiku un enerģiju bērnu audzināšanā, galvenokārt, attīstot viņu talantus un dotības.

 

Žikaru ģimene nosaukta par radošāko. Ģimenē aug divi dēli – Elgars un Eduards. Arī šajā, attālināto mācību laikā vecāki rada iespēju bērniem radoši izpausties. Mamma un tētis ir ļoti atsaucīgi un izpalīdzīgi. Visa ģimene ir kā vienots spēks, draudzīga, saliedēta, bērnus audzina mīlestībā, palīdzot viens otram.

 

Gricenko ģimene atzīta par skanīgāko. Meita Marija ir ilggadēja ARPC «Zeimuļs» vokālās studijas audzēkne, apmeklē Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolu un nodarbojas ar mākslas vingrošanu. Viņas skaistā balss ir skanējusi daudzos «Zeimuļa» pasākumos un koncertos. Ģimene ir  talantīga, radoša, draudzīga un ļoti atsaucīga.

 

Par ģimenes vērtību un tradīciju saglabāšanu un popularizēšanu apbalvotas arī citas, tikpat brīnišķīgas, radošas, talantīgas un draudzīgas saimes – Lukaševu, Cauņu, Markunaitu un Pavlānu ģimenes. Lai apbalvotu un pagodinātu ģimenes, ar katru nominantu tikāmies individuāli. Visām ģimenēm pasniegti diplomi, ziedi, dāvanas no ARPC “Zeimuļs” un stādi, ko sagādājusi stādu audzētavas “Sakstagals”.

 

Sirsnīgi sveicam visas ģimenes! Patiešām Jūs esat visaktīvākās, visradošākās, pašas labākās GODA ĢIMENES! Jūs esat ARPC „Zeimuļs” prieks un lepnums! Mēs novēlam Jums laimi un mīlestību, lai katrā ģimenē vienmēr valda mīlestība un saticība!

 

Pateicamies par atbalstu Rēzeknes pilsētas domei, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājam Aleksandram Bartaševičam, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” vadītājai Jevgenijai Kuščai, stādu audzētavai “Sakstagals” par atsaucību un stādiem, ģitārspēles pulciņa skolotājam Andrim Repelim par muzikālo priekšnesumu, fotogrāfam Aleksandram Lebedam par bildēm!

 

Olga STRODE, ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

 

 

18.05.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums