Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Centrā “Zeimuļs” tika svinēta Tēva diena

Gaidot Tēva dienu, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” jau trešo reizi organizēja pasākumu “Es un mans tētis”, kas notika 20.septembrī.

 

Svētki, veltītie tēviem, bija lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Šajā dienā tēvus gaidīja dažādas sportiskas un aizraujošas aktivitātes, kā arī izturības, spēka un veiklības konkursi. Bērniem bija iespēja pašu rokām izgatavot saviem tētiem skaistas dāvanas. Darbojās tematiskais foto stūrītis.

 

Turklāt Valsts robežsardzes koledžas darbinieku vadībā visi izmēģināja spēkus šautriņu mešanā, piedalījās spēlē ” Zivju ķeršana” un tematisko foto mozaīku salikšanā. Tāpat arī notika kinologu paraugdemonstrējumi ar dienesta suņiem un citas aktivitātes.

 

Pasākuma noslēgumā visi degustēja garšīgu zupu, kas bija gatavota projekta „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” ietvaros. Par aktīvu dalību, drosmi un centību visas komandas saņēma saldumus un, protams, daudz pozitīvu emociju.

 

Paldies visiem, kas piedalījās tēva dienai veltītajā pasākumā un palīdzēja tā organizēšanā – Valsts robežsardzes koledžai, tuvcīņu pulciņa vadītājam Vitālijam Rimšam, fotopulciņa “Zibsnis” dalībniekiem un Eduardam Medvedevam, centra «Zeimuļs» Jaunatnes lietu nodaļai un brīvprātīgajiem, Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes dalībniekiem, centra «Zeimuļs» metodiķiem, pedagogiem, darbiniekiem un biedrībai  “Par stipru ģimeni”.

 

Vairāk fotogrāfiju un video – www.sirokez.lv .

ARPC metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

22.09.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums