Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” organizēs dienas nometnes “IEVIRZI VASARU”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” organizēs dienas nometnes
“IEVIRZI VASARU”Nometnes notiks no 10.06.2024 līdz 21.06.2024 un no 19.08.2024 līdz 30.08.2024. Katrai nometnei aicinām pieteikties 30 Rēzeknes valstspilsētā deklarētus bērnus vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Dalības maksa 190 Eiro.

 

Vasara ir periods, kura laikā ir jānodrošina bērniem un jauniešiem iespēju lietderīgi un interesanti pavadīt brīvo laiku, ņemot vērā viņu intereses un vajadzībās. Nometnes dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādās radošajās nodarbībās, ko piedāvās Centra pedagoģi. Dalībnieki apmeklēs peldbaseinu, kur varēs gan uzlabot savas peldēt prasmes, gan palīdzēt un iedrošināt viens otru, nometnes dalībniekiem būs iespēja apmeklē kādu no piedāvātajām Latgales Kultūrvēstures muzeja izglītojošām muzejpedagoģiskām programmām. Kā arī doties uz Zemnieku saimniecību “Liepkalns”, uzzināt vairāk par BIO produktiem un piedalīties kulinārās darbnīcā!

 

Nometnes ietvaros bērni iepazīsies ar tehnisko jaunradi un tās iespējas. Nometne būs kā viens no vasaras piedzīvojumiem, kura laikā bērni attīstīs jaunas prasmes, iegūs zināšanās, aktīvi darbosies un sportos, iegūs jaunus draugus un izjutīs pozitīvas emocijas.

 

Pieteikšana nometnei notiks elektroniski 13.maija no plkst. 12.00.

Reģistrācija jūnija nometnei:
https://ej.uz/imor

 

Reģistrācija augusta nometnei:
https://ej.uz/nmb2

 

 

Organizatori sazināsies ar 30 dalībniekiem, kuri reģistrēsies pirmie, pārējie dalībnieki paliks rezervē.

08.05.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums