Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” aicina interešu izglītības programmu īstenotājus!

Interešu izglītība dod iespēju bērniem un jauniešiem lietderīgi un interesanti pavadīt brīvo laiku, radoši izpausties, atklāt savas stiprās puses un attīstīt talantus. Interešu izglītības programmu audzēkņi  piedalās dažādos kultūras pasākumos, radošajās darbnīcās,  VISC konkursos, projektos un  atspoguļo savu veikumu darbu izstādēs.

 

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” kopš 2012. gada realizē interešu izglītības programmas dažādās jomas. 2019./2020. mācību gada laikā tiek veiksmīgi īstenotas vairāk nekā 90 interešu izglītības programmas, kuras ir iespēja bezmaksas apmeklēt bērniem un jauniešiem vecumā no 4 līdz 25 gadiem.

ARPC „Zeimuļs” aicina pedagogus iesniegt interešu izglītības programmas (dokumentu, kurā atspoguļota plānotā procesa gaita), kuras tiks realizētas 2020./2021. mācību gadā. Interešu izglītības programmu var iesniegt līdz 2020. gada 31. maijam (ieskaitot),  sūtot tās uz e-pastu olita.kuksa@rezekne.lv vai uz pasta adresi: Krasta iela 31, Rēzekne, LV- 4600.

 

Interešu izglītības programmas  var iesniegt pretendents ar pedagoģisko izglītību. Ja kādam ir augstākā izglītība, bet tā nav saistīta ar pedagoģiju, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija piedāvā 72 stundu pedagoģijas kursu, kur var iegūt nepieciešamās zināšanas un sertifikātu.

 

Gaidām gan iepriekš īstenotās, gan jaunas interešu izglītības programmas, kas nodrošinās iespēju bērniem un jauniešiem attīstīties un lietderīgi pavadīt brīvo laiku!

 

Konsultācijas par programmu veidošanu var saņemt pie interešu izglītības metodiķēm A. Gailišas (t.: 29507088, e-pasts: agita.gailisa@rezekne.lv) vai O. Kuksas (t.: 27854724, e-pasts: olita.kuksa@rezekne.lv).

Ieteikumu un metodiskās rekomendācijas var atrast arī interneta vietnē: https://visc.gov.lv/intizglitiba/dokumenti/metmat/ieteikumi_int_izgl_programmas_izveidei.pdf

 

Interešu izglītības metodiķe Agita Gailiša

14.04.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums