Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Atkal uz Zeimuļi!

28.augustā vairāki simti bērnu, vecāku, jauniešu un ciemiņu pulcējās pie ARPC “Zeimuļa”, lai kopā atklātu jauno mācību gadu un jauki pavadītu dienu.

 

Pasākumu svinīgi atklāja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un ARPC “Zeimuļs” vadītāja Jevgenija Kušča, novēlot daudz sasniegumu, prieka un enerģijas jaunajā mācību gadā.  Pasākuma sākumā notika koncerts, kurā uzstājās pirmsskolas izglītības iestādes “Rūķītis” audzēkņi ar priekšnesumu “Pārsteigums”, deju studijas “Stoptime” komanda “Heroes Crew”,  Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes dalībnieki, ARPC “Zeimuļs”  pulciņa “Solisti-vokālisti” audzēkne skolotājas Guntras Kuzminas vadībā un pulciņa “Sporta dejas” audzēkņi skolotājas Ilonas Kaliņas vadībā.

 

Pasākuma laikā varēja  pierakstīties  interešu izglītības programmās. Šogad programmu saraksts ir diezgan plašs, ARPC “Zeimuļs” piedāvā vairāk kā 80 interešu izglītības programmas, kas ar savu dažādību piesaista dažāda vecuma bērnus un jauniešus.

 

Pasākuma laikā ikvienam bija iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs, radošās darbnīcās, apgleznot sejas un aktīvi pavadīt laiku piepūšamajās atrakcijās. Kopā ar Jauniešu domes dalībniekiem piedalīties kardiotreniņā „Bumbas kā bungas”, dažādās aktivitātēs ar virvēm un iemācīties jautru deju. Pasākuma dalībnieki kopā ar ARPC Jauniešu atvērto centru “JACis” veidoja dažādas apsveikumu kartiņas. Dabas izglītības centrs “Rāzna” bija sagatavojis izzinošas spēles un puzzles, kuras ļoti ieinteresēja un aizrāva pasākuma jaunākos dalībniekus. Katra meitene varēja sajusties kā īsta princese, apmeklējot Princeses Rozes modes stūrīti. Bērni iepazinās ar drošības mācību klases darbību un piedalījās izzinošā spēlē par ceļu satiksmes noteikumiem. Kā arī bija iespēja uzrakstīt novēlējumu ARPC “Zeimuļim” un piedalīties loterijā. Loterijas uzvarētāji ieguva saldo balvu no Haribo un biļetes uz Latgales vēstniecības “Gors” pasākumiem.

 

Paldies Rēzeknes pilsētas domei par sadarbību un atbalstu, koncerta dalībniekiem par jaukiem priekšnesumiem, Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes dalībniekiem par brīvprātīgo darbu un pasākuma vadītājiem Līgai Ivanovai, Dimitrijam Savčenko un Sintijai Kaļvai, dabas izglītības centram “Rāzna” . Liels paldies Latgales vēstniecībai “Gors” par balvu nodrošināšanu loterijas uzvarētājiem.  Kā arī liels paldies pasākuma atbalstītājiem Haribo, Capri-Sun un Bic un visiem pasākuma dalībniekiem!

 

Aicinām ikvienu izmantot iespēju lietderīgi pavadīt brīvo laiku!

 

Plašāka informācija par visām programmām pieejama ARPC 1.1 kabinetā vai pa tālr.25661190, 27854724

 

Interešu izglītības metodiķe Agita Gailiša

31.08.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums