Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC “Zeimuļs” nosvinēta Tēva diena

17.septembrī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” pulcējās ģimenes, lai aktīvi un aizraujoši pavadītu laiku kopā un atzīmētu Tēva dienu.

 

Pasākumā visi interesenti varēja piedalīties dažādās spēlēs, konkursos un radošajās darbnīcās. Bērni labprāt darināja dāvanas saviem mīļajiem, visdrosmīgākajiem un stiprākajiem tētiem. Kopā ar vecākiem mazie mērojās spēkiem jautrās stafetēs, demonstrējot savu veiklību un fizisko sagatavotību. Bija arī izklaidējošie konkursi un galda spēles. Bērniem īpaši patika izglītojošās spēles par dabu, ko spēlēja kopā ar Āpsi no dabas izglītības centra “Rāzna”.

 

Paralēli visām aktivitātēm sadarbībā ar Rēzeknes Tūrisma attīstības centru ģimenēm tika organizēta aizraujoša piedzīvojumu un orientēšanās spēle “Kopā esam spēks”. 1. vietu izcīnīja Volkovu ģimene, 2. vietu – Oļševsku ģimene, 3. vietā ierindojās Baltalkšņu ģimene. Visas komandas ieguva saldās balvas no ARPC “Zeimuļs” un speciālbalvas no sporta preču veikala “Planēta”.

 

Balvas no dabas izglītības centra “Rāzna” – dāvanu kartes Līgatnes dabas taku apmeklējumam – saņēma Iļjinu ģimene un Baltalkšņu ģimene.

 

Svētku noslēgumā visi dalībnieki un viesi degustēja gardo putru un dzēra tēju. Pasākums izdevās!

 

Paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem!

Olga Strode, ARPC metodiķe darbam ar ģimenēm un bērniem

29.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums