Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC “Zeimuļs” nometne “Rudens piedzīvojumu virpulī”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” skolēnu rudens brīvdienās realizēja nometni “Rudens piedzīvojumu virpulis”, kurā darbojās bērni vecumā no 7 – 12 gadiem, aktīvi piedaloties nometnes programmas paredzētajās aktivitātēs. Nometnes mērķis bija vērsts uz lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespējām rudens brīvdienu nedēļā, kā arī jauno prasmju, zināšanu un iemaņu apguvi.

 

Katra diena nometnē tika piesātināta ar dažādām interesantām aktivitātēm: pirmajā nometnes dienā bērniem tika vadītas iepazīšanās un saliedēšanās aktivitātes, tika apspriesti nometnes iekšējās kārtības noteikumi, bērni iesaistījās māla darbnīcā un aktivitātē “ko tu zini par dabu?”. Turpmākajās nometnes dienās bērni aktīvi un ar lielu degsmi iesaistījās deju meistarklasē, kulinārijas darbnīcā, ir aktīvi sportojuši, apmeklējuši Rēzeknes Olimpisko centru, kur mācījās slidot, notika picas cepšanas meistarklase, “Bloger party”, pārgājiens un lazertag aktivitāte, ievērojot valstī visus noteiktos piesardzības pasākumus.

 

Izvērtējot nometni, bērni atzina, ka ir labi pavadījuši laiku, iepazinuši jaunus draugus un, protams, daudz ko ir iemācījušies, tāpēc labprāt vēlreiz piedalītos šāda veida nometnē.

 

Liels paldies ir jāsaka ARPC Jaunatnes lietu nodaļas darbiniecēm Ilzei Ontužānei,  Danai Pavļukevičai, ARPC pedagogiem –Jevģēnijai Dudukalovai, Annai Zmeikinai, Dzintrai Gribustei, Mārītei Sulojevai, Vadimam Boļšakovam, interešu izglītības metodiķēm Agitai Gailišai un Olitai Kuksai, tehniskajiem darbiniekiem, bērniem un vecākiem par radošām idejām, veiksmīgo sadarbību un labi pavadīto laiku.

 

Uz tikšanos arī nākamajā gadā!

 

Nometnes vadītāja Eleonora Ivanova

 

 

26.10.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums