Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC „Zeimuļs” godina aktīvākās ģimenes

 13.maijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā «Zeimuļs» septīto gadu pēc kārtas tika apbalvotas ARPC «Zeimuļs» aktīvākās ģimenes.

 

Konkursā ir četras nominācijas: «Aktīvākā ģimene», «Talantīgākā ģimene», «Radošākā ģimene» un «Skanīgākā ģimene». Pasākuma mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību ģimenes vērtību nozīmei un godināt ģimenes, kas 2021.gadā ar saviem sasniegumiem sniegušas ieguldījumu ģimenes vērtību un tradīciju attīstībā.

 

Pagājušajā 2021.gadā vairākās ģimenes aktīvi iesaistījās Centra “Zeimuļs” organizētajos pasākumos un aktivitātēs, savukārt bērni ar lielu gandarījumu un prieku piedalījās Centra nodarbībās un konkursos. Šogad konkursam bija pieteikti septiņi nominanti: divas Vinogradovu ģimenes, Tretjaku, Gailānu, Karpeko, Šantaru un Sondoru ģimenes.

 

Tretjaku ģimene šogad atzīta par aktīvāko. Šī ģimene vienmēr aktīvi piedalās pilsētas sabiedriskajos un centra “Zeimuļs“ pasākumos. Ģimenē aug divi dēli Mihails un Semjons. Pateicoties vecākiem, bērni aug zinātkāri, radoši un daudzpusīgi. Bērni kopā ar vecākiem aktīvi iesaistās dažādos pasākumos. Ģimene ir ļoti aktīva, sportiska, draudzīga, saliedēta, bērnus audzina, palīdzot viens otram.

 

Gailānu ģimene apbalvota kā talantīgākā. Šajā ģimenē aug pieci bērni. Bērniem ir daudz talantu – viņi dzied, lasa dzejoļus un zīmē. Ar lielu entuziasmu ģimenē izceļas jaunākā meita Irbe, kurā apmeklē vairākas centra „Zeimuļs” pulciņus, kā arī apmeklē Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas skolu. Mamma Meldra ir ļoti radoša, vienmēr rūpējas par savu bērnu talantu attīstību un izkopšanu.

 

Vinogradovu ģimene nosaukta par radošāko. Irina un Nikolajs audzina 4 bērnus – Marku, Damiru, Jegoru un Kirilu. Ģimene dzīvo aktīvi, paspēj ļoti daudz, atsaucoties interesantām idejām, vienmēr gatavi atbalstīt un palīdzēt pilsētas pasākumu organizēšanā. Pateicoties ģimenei Rēzeknē ir brīnišķīga un mājīga vieta bērnu atpūtai – «VINNI centrs», ko viņi pastāvīgi attīsta un pilnveido. Šī ģimene ir ļoti radoša, atraktīva un draudzīga, kura ir aizkustinājusi apkārtējos ar savām ģimeniskajām vērtībām, tradīciju nozīmi ģimenes saliedētības stiprināšanā.

 

Karpeko ģimene atzīta par skanīgāko. Šajā ģimenē aug ļoti talantīgā meitene Anisja, kurā mācās Rēzeknes 2.vsk un apmēklē ARPC Zeimuļs vokālo studiju. Anisjai ir ļoti skanīga, dzidra balss. Viņai viegli padodas dziesmu melodiju un vārdu mācīšana no galvas. Ar skaistām un jautrām dziesmām Anisja uzstājas gan savas skolas koncertos, gan „Zeimuļs” pasākumos. Šogad meitene jau ir iestājusies Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas  skolā. Visos darbos Anisju ļoti atbalsta mamma Viktorija. Ģimene ir  talantīga, radoša un ļoti atsaucīga.

 

Par ģimenes vērtību un tradīciju saglabāšanu un popularizēšanu apbalvotas arī citas, tikpat brīnišķīgas, talantīgas un draudzīgas saimes – Šantaru, Vinogradovu un Sondoru ģimenes. Visām ģimenēm pasniegti diplomi, dāvanas no ARPC “Zeimuļs” un Rēzeknes pašvaldības, ka arī stādi, ko sagādājusi stādu audzētava “Sakstagals”.

 

Ģimeņu godināšanas pasākums Centrā “Zeimuļs”  ir skaista un simboliska tradīcija. Sirsnīgi sveicam visas ģimenes! Novēlam visām ģimenēm saticību, savstarpēju atbalstu un mīlestību!

 

Pateicamies par atbalstu Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībai, Rēzeknes domes priekšsēdētājam Aleksandram Bartaševičam, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” vadītājai Jevgenijai Kuščai, stādu audzētavai “Sakstagals” par atsaucību un stādiem, ģitārspēles pulciņa audzēkņiem un skolotājam Andrim Repelim par muzikālo priekšnesumu, fotogrāfam Aleksandram Lebedam par bildēm!

 

Olga STRODE, ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

 

16.05.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums