Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC “Zeimuļs” aicina piedalīties “Labo darbu nedēļā”

No 9. līdz 15. oktobrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” sadarbībā ar labdarības organizāciju “Palīdzēsim.lv” organizē “Labo darbu nedēļu”. Aicinām ikvienu aktīvi piedalīties labo darbu darīšanā!

 

Ikvienam no mums ir vēlme darīt otram labu un sniegt atbalstu grūtā brīdī. Ne visiem šī iespēja ir brīvi pieejama un kādreiz varbūt pietrūkst ideju, kur un kā to darīt. Patiesībā ir daudz iespēju darīt labus darbus. Ko īsti katrs no mums var darīt?

  • Atbalstīt vecos cilvēkus Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centrā. Veciem cilvēkiem var dāvināt tēju, medu, saldumus (cepumus, konfektes), dāvanas, suvenīrus un ar rokām darinātas kartiņas ar vēlējumiem. Dāvanas var atnest līdz 15. oktobrim uz ARPC “Zeimuļs”, kuras mēs nogādāsim uz Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centru;
  • Palīdzēt Rēzeknes dzīvnieku patversmei – Jebkurš, pat mazākais ziedojums ir noderīgs. Patversmes darbībai un dzīvnieku labklājībai ļoti palīdz Jūsu ziedojumi. Lai palīdzētu Rēzeknes patversmes dzīvniekiem, var atnest ziedojumus uz ARPC “Zeimuļs” un atstāt ziedojumu kastē. Nepieciešamais: Kokskaidu granulas/ pakaiši kastītēm, pavadas (no 5 m), iemaukti, kaklasiksnas (regulējamas) suņiem, kvalitatīva zooveikalos nopērkama sausā barība kaķiem, kaķēniem, suņiem, kucēniem (josera, nuevo, royal canin, ontario, animonda, nuevo, applaws utml.), kvalitatīvi zooveikalos nopērkami konservi (gaļas sastāvs vismaz 20%), palagi, krekli, audumi lupatām;
  • Apciemot vientuļos pensionārus, palīdzot dārza darbos, atnesot pirkumus no veikala vai aprunājoties pie tējas tases;
  • Sakopt vietējo apkārtni vai veikt jebkuru darbu, par kuru saņemsiet pretī sirsnīgu “Paldies!”, un tā būs liela pateicība un prieks par padarīto darbu arī jums!

 

Paveiksim kādu labu darbu, atbalstot tos, kam ir nepieciešama palīdzība! Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu!

 

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

 

28.09.2023.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums