Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC „Zeimuļs” aicina –„Iekrāsosim ģimeņu sirdis”

Sākot jauno mācību gadu, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs (ARPC) „Zeimuļs” īstenos projektu „Iekrāsosim ģimeņu sirdis” ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

 

Projekta realizēšanā ir iesaistīt vairāki sadarbības partneri – biedrība „Eņģeļi ar mums” , biedrība „Rēzeknes māmiņu klubs”, sporta biedrība „SEDNA” un Latgales kultūrvēstures muzejs.

 

Projekta realizēšanas laikā tiks organizētas dažāda veida aktivitātes un pasākumi, kuru laikā dalībnieki izjutīs jaunas emocijas, pavadīs laiku kopā, iegūs dažādas prasmes un zināšanas, saliedēsies un pievērsīs lielu uzmanību savas ģimenes vērtībām, to nozīmei un nepieciešamībai nodot tās nākamajām paaudzēm. Katrs pasākums un aktivitāte būs piepildīts ar dažādām krāsām, kas iekrāsos un piepildīs ģimeņu sirdis. Pasākumi ir vērsti uz labvēlīgas vides veidošanu katrā ģimenē. Visi projekta pasākumi notiks bez maksas.

 

Tiks organizēti pieci dažāda veida pasākumi – „Ģimeņu KVESTS”, „Ģimeņu ekspedīcija pa Rēzeknes upi”, „Ģimeņu nedēļa –atklāj un izmēģini”, „Mūsu ģimenes laboratorija” un projekta noslēguma pasākums „Iekrāsosim ģimeņu sirdis”. Katram no pasākumiem ir izvēlēta sava tēma un norises gaita, bet tos visus apvieno ģimeņu un tās locekļu kvalitatīva un interesanta brīvā laika pavadīšana.

 

Projekta laikā notiks sociālā kampaņa, kuras ietvaros būs izveidots interesants materiāls (2 video klipi un dažādi izdales materiāli – foto plakāti, uzlīmes, skrejlapiņas u.c.), kura galvenā tēma būs ģimenes vērtības un draudzīga vide ģimenēm. Video klipu un foto plakātu veidošanā tiks iesaistīti pazīstami cilvēki, bērni un jaunieši, dažādu profesiju pārstāvji, aktīvās ģimenes, lai veicinātu paaudžu sadarbību un dažādas sabiedrības iesaisti ģimenei labvēlīgas vides veidošanā. Izveidotais materiāls būs pieejams gan izdrukātā veidā, gan arī digitāli. Sociālās kampaņas ietvaros notiks izglītojošās meistarklases kopā ar pieredzējušu psihologu Natāliju Melni. Meistarklasēs dalībnieki tiks aicināti piedalīties kopā ar bērniem vai citiem ģimenes locekļiem. Kā arī notiks radošā darbnīca Latgales kultūrvēstures muzejā.

 

Aicinu ģimenēm būt aktīvām un sekot līdzi informācijai par piedāvātiem pasākumiem!

 

Projekta koordinatore Agita Gailiša

 

03.09.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums