Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Apmācību seminārs “PANĀKUMU ATSLĒGAS”

Lai uzlabotu Jaunatnes politikas īstenošanas plāna 2016.-2020.gadam īstenošanu Latgalē un uzlabotu reģiona pašvaldību darbu jaunatnes jomā, Latgales plānošanas reģiona (LPR) administrācija sadarbībā ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru (JSPA) š.g. 8.decembrī no pl.: 11:00-14:30Latgales reģiona jaunatnes darbiniekiem, jaunatnes organizāciju pārstāvjiem un citiem, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas apgūt jaunas pieejas un metodes darbam ar jaunatni, rīko apmācību semināru “PANĀKUMU ATSLĒGAS“, kas norisināsies Rēzeknes pilsētas Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā (Zeimuļs).

 

 

Seminārā tiks apskatītas šādas tēmas:

11:00 -11:10 LPR uzruna, LPR sabiedrisko attiecību speciālists Oskars Zuģickis

11:10 -11:30 JSPA piedāvātās iespējas, administrētās programmas: Erasmus+: Jaunatne darbībā, Valsts Programma, Proti un Dari. JSPA seminārā pārstāvēs Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas vadītāja Vladislava Šķēle.

Kafijas pauze

11:30 Darbs grupās

13:00 – 14:00 Darba grupu rezultātu prezentācija

14:30 – 14:30 Latvijas-Šveices sadarbības programmas “Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros notikušā pieredzes apmaiņas brauciena uz Šveici rezultāti. Pieredzes brauciena Latgales pašvaldību pārstāvji.

 

Lai piedalītos seminārā, lūdzam deleģēt dalībniekus līdz 7.decembrim, uz e-pastu oskars.zugickis@latgale.lv iesūtot:

  • dalībnieka vārds uzvārds,
  • pārstāvētā pašvaldība/institūcija,
  • amats,
  • e-pasts,
  • tālruņa numurs.

05.12.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums