Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aktivitātes skolēnu brīvdienu laikā

No 22.oktobra līdz 28.oktobrim visā Latvijā skolēniem būs rudens brīvlaiks. Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs skolēnu brīvdienās piedāvā ikkatram bērnam un jaunietim iesaistīties dažādās aizraujošajās aktivitātēs un meistarklasēs:

 

ARPC JAC “JACis” (atrodas Rēzeknes 4.vidusskolas telpās) rudens brīvdienu laikā būs atvērts no plkst. 11.30 -17.00. Bērni un jaunieši varēs lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku centrā, spēlējot biljardu, dažādas galda un prāta spēles, kā arī iesaistīties radošajās darbnīcās, kas būs veltītas rudens tēmām. Jauniešiem un bērniem ir iespēja 26.oktobrī plkst. 16.00 iesaistīties diskusiju ciklā ar nosaukumu “Paplašinām redzesloku!”, kura laikā tiks apspriests aktualitāšu apskats pilsētas, valsts un pasaules griezumā.

 

ARPC JIC “Draugu centrs” (atrodas Atbrīvošanas alejā 166) rudens brīvdienu laikā būs atvērts no plkst. 11.30 – 17.00. Bērni un jaunieši ir gaidīti centrā, lai varētu iesaistīties kulinārijas nodarbībā, kas tiks rīkota 25.oktobrī plkst.15.00, 23.oktobrī plkst.16.00 tiks rīkots pasākums veltīts ANO dienai, 26.oktobrī ikviens bērns un jaunietis varēs iesaistīties arī āra aktivitātēs, aktīvi sportojot un lietderīgi pavadot savu brīvo laiku, kā arī spēlēt biljardu, galda tenisu un dažādas galda spēles.

 

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs brīvdienu laikā realizēs bērnu rudens nometni “5 dienas apkārt Eiropai”. Nometnē tiks iesaistīti ARPC “Zeimuļs” Eiropas brīvprātīgā darba veicēji, kas uz doto brīdi darbojas centrā un pārstāv Krievijas Federācijas, Baltkrievijas, Itālijas, Francijas valstis. Nometnē brīvprātīgie jaunieši prezentēs savu kultūru un tradīcijas, iesaistīs bērnus radošajās darbnīcās, jogas un kulinārijas meistarklasēs un vairākās valodu darbnīcās, kas bērniem ļaus uzlabot savas svešvalodas prasmes angļu, franču un itāļu valodās.

 

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Brīvā laika istaba” skolēnu rudens brīvlaikā darbosies no plkst. 14.00 – 19.00.  24.oktobrī brīvā laika istabā plkst.15.00 tiks rīkots rudens novusa turnīrs. Šajā istabā ikviens bērns var iesaistīties savai sirdij aktuālākajās aktivitātes: spēlēt galda spēles, likt konstruktorus, spēlēt biljardu, novusu, gaisa hokeju vai arī galda futbolu.

 

Arī visi ARPC “Zeimuļs” pulciņi gaida savus patstāvīgos mazos un lielos apmeklētājus, jo tie darbosies ierastajā kārtībā. Sīkāka informācija par pulciņiem ir apskatāma www.zeimuls.lv mājas lapā sadaļā interešu izglītība.

 

24.oktobrī plkst. 15.00 ikviens tiek mīļi aicināts apmeklēt Rēzeknes nacionālo biedrību kultūras namu, jo Rēzeknē pārstāvētās biedrības rīkos svinīgu pasākumu “Kultūras mantojums”, kas tapis jauniešu iniciatīvu projektu ietvaros un kuru īsteno Rēzeknes 3.vidusskola sadarbībā ar ARPC Eiropas brīvprātīgā darba veicēju Nadzeyu Baltrushku no Baltkrievijas projekta “EVS-one goal for all” un Baltkrievu biedrību “Suzorje”. Pasākuma laikā tiks gatavots un degustēts ēdiens, ikviens interesents, bērns un jaunietis varēs iesaistīties radošajās darbnīcās un plkst. 17.00 izbaudīt Rēzeknes pilsētā pārstāvēto biedrību rīkoto koncertu.

 

Informāciju sagatavoja ARPC interešu izglītības metodiķe D.Pavļukeviča

19.10.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums