Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Akcija “Esi drošs uz ceļa!”

Šī gada martā ARPC “Zeimuļs” sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldi rīkoja tradicionālo akciju “Esi drošs uz ceļa!”.

 

Akcijā Rēzeknes PII «Auseklītis», «Namiņš», «Rūķītis», «Pasaka», «Varavīksne» audzēkņi Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas sagatavošanās grupās piedalījās izzinošos izklaides pasākumos par ceļu satiksmes un drošības noteikumiem.

 

Drošības klases pedagogs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona brigādes Rēzeknes daļas komandiera vietnieks Maksims Dimpers spēles formā izskaidroja bērniem satiksmes drošības noteikumus un stāstīja, cik būtiski ir lietot drošības jostu automašīnā, pareizi šķērsot ielu un uzmanīgi pārvietoties ar divriteni. Aktivitātēs piedalījās arī policistu palīgi – runcis Rūdis un bebrs Bruno. Kopā ar viņiem bērni piedalījās stafetēs un citās spēlēs par satiksmes drošību.

 

ARPC “Zeimuļs” pateicas visiem, kuri aktīvi piedalījās akcijā. Paldies visiem bērniem, skolotājiem, kā arī ARPC pedagogam Maksimam Dimperam un Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa priekšniekam Gunāram Paškevičam.

 

Atgādinām, ka ARPC “Zeimuļs” jau vairāk nekā četrus gadus darbojas Drošības klase ar mērķi veikt aktīvu preventīvu darbu, izglītojot bērnus un jauniešus par jautājumiem, kas saistīti ar drošību. Četru gadu laikā nodarbībās piedalījās vairāk nekā 4000 skolēnu un Rēzeknes un novada PII vecāko grupu audzēkņu.

Metodiķe darbam ar ģimenēm un bērniem Olga STRODE

20.03.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums