Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aicinām pieteikties mazos rāpotājus sacensībām!

Sestdien, 7.maijā plkst. 11.00 „Sporta un prāta spēles visai ģimenei” pasākumā ietvaros, norisināsies “Rāpotāju skrējiens”. Aicinām pieteikties mazos rāpotājus sacensībām!

 

“Rāpotāju skrējiens” – tas ir atraktīvas sacensības pašiem mazākajiem līdz 1 gada vecumam, kuri jau rāpo, bet vēl nestaigā. Noteikumi ir pavisam vienkārši – mazulim pēc iespējas ātrāk rāpojot jātiek līdz finišam. Vecāki drīkst rāpotāju uzmundrināt un motivēt visos iespējamos veidos, vai tā ir mīļākā mantiņa vai cita kārota lieta.

 

Visus mazuļus un māmiņas gaida īpaša balva no Veselības studijas “REBUS” – iespēja apmeklēt nodarbību māmiņām kopā ar mazuļiem “MAMMA VINGRO!”.

 

Sacensības norisināsies Rēzeknes valstspilsētas domes Sporta pārvaldes sporta namā. Spēles organizē biedrība „Rēzeknes Māmiņu klubs” sadarbībā ar Rēzeknes valstspilsētas domes Sporta pārvaldi un ARPC „Zeimuļs”.

 

Lai piedalītos sacensībās, līdz 5. maijam jānosūta pieteikums brīvā formā uz e-pastu konkurspr@inbox.lv vai pa tālruni 28375137. Pieteikumā jānorāda visu ģimenes locekļu vārdi un uzvārdi, bērnu vecums, ģimenes komandas nosaukums, kontakttālrunis. Reģistrācija no plkst. 10.30!

 

Pasākumu atbalsta: Rēzeknes valstspilsētas dome, A/S “Swedbank”, SIA “Planeta”, biedrība “Atma”, Veselības studijas “REBUS”, Tupperware Latvija Daugava SIA “Ergolast”.

 

29.04.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums