Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aicinājums uzspēlēt izzinošo spēli “Rēzeknes sirdspuksti Latvijai”

logo 1Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” aicina ikvienu jaunieti uzspēlēt valsts programmas projekta “Rēzeknes sirdspuksti Latvijas simtgadei” ietvaros izstrādātu spēli “Rēzeknes sirdspuksti Latvijai”. Koka spēle “Rēzeknes sirdspuksti Latvijai” ir izzinošā Latvijas pilsētu spēle, kuras mērķis ir stiprināt jauniešu pilsonisko apziņu savai valstij.  Tā ietver sevī nozīmīgu informāciju un vēsturiskos faktus par Latvijas valsts pilsētas ģerboņiem, simboliem un apskates objektiem.  Kopā tā ietver informāciju par 41 Latvijas pilsētu. Šai spēlei ir divi svarīgi uzdevumi. Pirms spēles tā ir jāsaliek, jo tā ir pasniegta puzles veidā. Un, kad spēle ir salikta, tad var sākt aizraujošo  tūri pa Latvijas pilsētām un uzzināt daudz interesantus un varbūt arī vēl nedzirdētus faktus par nozīmīgākām Latvijas pilsētām.

 

Spēle “Rēzeknes sirdspuksti Latvijai” tika prezentēta arī vairākās Rēzeknes pilsētas mācību iestādēs un guvusi ieinteresētību no jauniešu un bērnu puses. Esiet aktīvi un nāciet uzspēlēt šo spēli kopā ar mums! Spēle ir pieejama ARPC “Zeimuļs” brīvā laika istabā.

 

Projekts tika realizēts Izglītības un zinātnes ministrijas jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros. Valsts programmas pasākumus īsteno Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Projektu konkursa mērķis: “Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās ar mērķi veidot un stiprināt jauniešu piederības apziņu”. Projekta pieteicējs Rēzeknes pilsētas dome.logo2

 

Informāciju sagatavoja ARPC “Zeimuļs” Jaunatnes lietu speciāliste  E.Ivanova. Sīkāka informācija pa tālr. 26033202.

30.09.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums