Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“Aci pret aci ar klimatu”

 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”, sadarbībā ar Zviedrijas vēstniecību Latvijā, visa septembra garumā aicināja Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada skolu audzēkņus piedalīties zīmējumu konkursā “Aci pret aci ar klimatu”.  Konkursa  mērķis bija veicināt izglītības iestāžu audzēkņu izpratni par vietējām un globālām vides problēmām, piedāvājot savu asprātīgu redzējumu zīmējuma – karikatūras formā.

 

25.septembrī ARPC “ZEIMUĻS” notika konkursa dalībnieku apbalvošana, kurā piedalījās arī Zviedrijas vēstniecības pārstāvji. Konkursam darbus iesniedza 38 dalībnieki no dažādām izglītības iestādē (Rēzeknes sākumskola, Rēzeknes 6.vidusskola, Rēzeknes 2.vidusskola, Rēzeknes valsts poļu ģimnāzija, Maltas vidusskola, Rēzeknes 4. vidusskola, Liepu pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde “Vinnijs Pūks”) .  Katram konkursa dalībniekam tika pasniegta pateicības balva gan no ARPC “Zeimuļs”, gan Zviedrijas vēstniecībai Latvijā.

 

Par  konkursa uzvarētāju tika izvirzīt Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolas 12. a klases audzēkne Viktorija Martinovakuras darbs
“Cilvēks kā lācis” turpinās ceļot ar pārējo izstādi pa dažādām Latvijas pilsētām.

 

Konkursa darbu izstāde ir apskatāma ARPC “Zeimuļs” telpās lūdz 23.10.2020.

 

Vēlamies pateikt paldies audzēkņiem un skolotājiem par atsaucību, kā  arī par ciešo  sadarbību Zviedrijas vēstniecībai Latvijā.

29.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums