Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Konkurss par līdzfinansējuma piešķiršanu nometņu organizēšanai vasaras skolēnu brīvlaikā Rēzeknes pilsētas bērniem un jauniešiem.

Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” izsludina konkursu par līdzfinansējuma piešķiršanu nometņu organizēšanai Rēzeknes pilsētas bērniem un jauniešiem. Konkursa mērķis ir attīstīt nometņu darbību pilsētā, veicināt kvalitatīvu nometņu darbības programmu īstenošanu.

 

Projekta iesniedzēji: Rēzeknes pilsētas izglītības iestādes, valsts un pašvaldības institūcijas, kā arī juridiskas un fiziskas personas, kas vēlas organizēt nometnes Rēzeknes pilsētas bērniem un jauniešiem.

 

Konkursa nolikums pieejams Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādē „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, Rēzeknē, Krasta ielā 31, 2. stāva 2.8.kab., katru darba dienu no plkst. 13.00 līdz 15.00, kā arī pielikumā. Projekta pieteikumus aicinām iesniegt līdz 2017.gada 21.martam vai nosūtīt pa pastu: ARPC, Krasta iela 31, Rēzeknē, LV-4601.

 

Goda nomināciju “Labākā nometne Rēzeknes pilsētas bērniem 2016” saņēma Biedrības TFK Rēzekne organizētās vasaras nometnes “Bērni un jaunieši TFK Rēzekne-Virogna 2016”, nometnes vadītāja – Kristīne Ustinova. Pieteikumos rakstīts – “Nometne kļuvusi plaši atpazīstama un no bērnu, jauniešu, vecāku puses var dzirdēt tikai pozitīvas un emociju pilnas atsauksmes. Nometnes laikā vecāki var būt mierīgi, jo bērni ir drošās rokās. Nometnē mēs visi esam kā liela, vienota ģimene, kur ikviens jūtas svarīgs. Viņa darbu var novērtēt ar visaugstākajiem pateicības vārdiem, jo viņš iet, cīnās un dara, lai Rēzeknes pilsētas vārds un jaunieši tiktu novērtēti. Protams tam priekšgalā stāv komandas treneris, izcils līderis un autoritāte Vitālijs Voskāns”.

 

Kuram tad šogad būs labāka nometne, varbūt Jums?

 

Papildus informācija: E.Ivanova, ARPC jaunatnes lietu speciāliste, t.: 64622599, 26033202.

 

Nometnes nolikums 2017

13.03.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums