Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Izsludina pieteikšanos Rēzeknes valstspilsētas jauniešu forumam “Iedvesmo Rēzekni”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” izsludina pieteikšanos Rēzeknes valstspilsētas jauniešu forumam “Iedvesmo Rēzekni”.

Foruma mērķis ir vērsts uz sadarbības veicināšanu starp jauniešiem un jauniešu iedvesmotājiem – jaunatnes darbiniekiem, skolotājiem, konsultantiem, jauniešu organizācijām un pašvaldības amatpersonām un tās darbiniekiem, kā arī citām jaunatnes jomā iesaistītajām un ieinteresētām pusēm Rēzeknes valstspilsētā.

Pretendentus aicinām pieteikt kādā no četrām nominācijām: “Labākā nometne Rēzeknes bērniem”, “Rēzeknes valstspilsētas gada iedvesma” (nomināciju piešķir jaunietim vecumā no 13 līdz 25 gadiem), “Rēzeknes valstspilsētas jauniešu iedvesmotājs” (nomināciju piešķir jaunatnes darbiniekam/jauniešu iedvesmotājam), “Rēzeknes valstspilsētas jauniešu virzītājspēks” (nomināciju piešķir jaunatnes organizācijai).

ARPC “Zeimuļs” aicina Rēzeknes valstspilsētas vispārizglītojošās iestādes, NVO, biedrības, jauniešu centrus un ikvienu jaunieti līdz šī gada 2. februārim pieteikt pretendentus kādā no četrām nominācijām, aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz e-pasta adresi eleonora.ivanova@rezekne.lv (pieteikuma veidlapas – nolikums un pieteikuma veidlapa)

 

Informācija pa tālr. 26033202. Eleonora Ivanova, jaunatnes lietu speciāliste

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums