Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Uz “ARPC “Zeimuļs” gada ģimene 2023” titulu pretendē 9 ģimenes

Lai pievērstu sabiedrības uzmanību ģimenes vērtību nozīmei, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” jau devīto reizi godinās un apbalvos gada aktīvākās ģimenes. Šogad titulam “ARPC “Zeimuļs” gada ģimene 2023” nominētas deviņas ģimenes. Visas aktīvi piedalās pilsētas sabiedriskajā dzīvē un ARPC “Zeimuļs” rīkotajos pasākumos, audzina talantīgus un radošus bērnus, ir cienīgs piemērs ģimenes vērtību un tradīciju saglabāšanai, saiknes stiprināšanai starp vairākām paaudzēm. Apbalvošanas ceremonija notiks 31. maijā plkst. 16.00 ARPC “Zeimuļs”.

 

Kņazevu ģimene ir jauka, mīloša un dzīvespriecīga daudzbērnu ģimene – “Latvijas goda ģimene 2024” nominanti. Ģimene audzina  četrus bērnus. Katru dienu viņi atrod prieku it visā, sīkumos un kopīgās uzvarās. Viņu lielā ģimenes aizrautība ir piedalīties dažādos projektos, pilsētas pasākumi  kļuvuši par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, jo tas ir ne tikai lieliska iespēja jautri pavadīt laiku, bet arī svarīgs solis bērnu audzināšanā un attīstībā.

 

Gailišu ģimene ir jauna, draudzīga, inovatīva ģimene ar daudzpusīgām interesēm, kurā aug divi puikas. Vecāki iesaistās dažādos pilsētas mēroga pasākumos, īsteno un piedalās projektos. Projektā “Visi kopā ģimeņu lokā” ģimene piedalījās “Baskāju takas” tapšanā un atjaunošanā.

 

Krustu ģimene ar aizrautību piedalās dažādos ARPC “Zeimuļs” un pilsētas rīkotajos pasākumos, konkursos, sacensībās un citās aktivitātēs ārpus mājas. Ģimene ir ļoti draudzīga, saliedēta, sportiska, ir iecienījusi piedalīties ģimeņu fotokonkursos, ceļot un bildēt.

 

Ločmeļu ģimeni vieno dziesmas un mūzika. Ģimenē muzicē gan tētis, gan visi trīs bērni, savukārt mamma ir ģimenes lielākais emocionālais atbalsts un spēks. Ģimene enerģiski piedalās dažādos ARPC “Zeimuļs’’ un Rēzeknes pilsētas rīkotajos pasākumos un aktivitātēs.

 

Zepu ģimene regulāri piedalās sporta pasākumos, “Zeimuļs’’ rīkotajos pasākumos, konkursos un pulciņos. Kopīgu veic brīvprātīgos darbus – uzkopj mežus, pļavas un citas vietas no atkritumiem. Viņi ir piemērs aktīvam dzīvesveidam un veido stipras un saskanīgas attiecības savā ģimenē.

 

Tarakanovu ģimene ir ļoti rosīga un sportiska. Aktīvi piedalās dažādās sacensībās, ARPC “Zeimuļs” un pilsētas rīkotajos pasākumos un konkursos.

 

Skridu ģimene augstu vērtē aktīvu dzīvesveidu, piedalās pilsētas un novada organizētajās sporta sacensības, piemēram, seriālā “Orientēšanās Rēzeknē’’. Ģimenē aug trīs puikas. Bez sporta ģimenes atvases piedalās lasīšanas izaicinājumos.

 

Krevicu ģimene aktīvi piedalās pilsētas un ARPC “Zeimuļs” rīkotajos pasākumos un konkursos, motivējot dalībai bērnus un viens otru. Bērni  apmeklē vairākus “Zeimuļs” pulciņus. Viņu moto: “Vienmēr uz priekšu!’’.

 

Lemko ģimene ar prieku piedalās dažādos pilsētas pasākumos un svētkos, kā arī ARPC “Zeimuļs” rīkotajos pasākumos un konkursos. Ģimene ir ļoti aktīva, sportiska, draudzīga un saliedēta.

 

Minētās ģimenes pretendē uz apbalvojumu četrās nominācijās: “Aktīvākā ģimene”, “Talantīgākā ģimene”, “Radošākā ģimene” un “Skanīgākā ģimene”. Nāciet atbalstīt ģimenes un pavadīt laiku kopā!

Olga Strode, ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

 

17.05.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums