Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Saulaini un skanīgi tika aizvadīts 2023./2024. mācību gads!

31.05.2024. Austrumlatvijas radošo pakopojumu centrā notika mācību gada noslēguma pasākums. Ikviens bērns, jaunietis, interesents  varēja baudīt saulaino laiku kopā aktīvi sagaidīt vasaru.

 

Pasākumu atklāja panākumiem bagātie Centra  folkloras studijas “Vīteri” audzēkņi (sk.S.Satre).  Centra vadītāja Jevgenija Kušča sveica visus ar mācību gada noslēgumu. Savā uzrunā pateicās Centra pedagogiem, darbiniekiem, audzēkņiem, viņu vecākiem par veiksmīgi pavadītu mācību gadu, novēlot radošu izdevušos vasaru! Savus sveicienus un nodot  laba vēlējumus  bija ieradies arī Rēzeknes valstspilsētas domes priekšsēdētājs Aleksejs Stecs. Ar muzikāliem priekšnesumiem svētku koncertu ieskandināja arī Centra Vokālās studijas audzēkņi (sk. T.Kolmāne), pulciņa “Solisti-vokālisti” audzēknes Izabella Ločmele, Lorēna Daugule (sk. R.Jegorova).

 

Mācību gada noslēguma pasākums bija piepildīts ar dažādām darbnīcām, sportiskām aktivitātēm , tāpēc ikviens varēja atrast sev tīkamu nodarbi! Apmeklētajiem bija iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, radošajās darbnīcās, ziepju burbuļu meistarklasē, uzspēlēt lielo cirka spēli, iesaistīties šaha turnīru, izbraukt Lego robotu trasīti, piedalīties sejas pagleznošanas meistarklasē un iegādāties kādu aksesuāru pie Centra SMU dalībniecēm! Aktīvākie apmeklētāji, kuri piedalījās akcijā ”Radošai hokejists” saņēma balvu- popkornu.

 

Centra aktu zālē notika Breake dance meistarklases, kura varēja ne tikai apskatīt dejotāju darbošanos, bet arī pašiem izmēģināt dažādos deju soļus. Foto studijā tika piedāvāta meistarklase, kur varēja iejusties foto modeļa lomā un uztaisīt interesantas fotogrāfijas.

 

Ciemos uz noslēguma pasākumu, ar savām aktivitātēm bija ieradušies viesi no Robežsardzes koledžas un Ģimenes frizētava LIMBO.

 

Liels paldies viņiem par sadarbību!

 

Paldies mūsu Centra pedagogiem par radošumu, profesionalitāti, pacietību un atbildību! Protams, liels paldies arī pasākuma vadītājai Elīnai Viļčinskai!

 

Austrumlatvijas centrs ”Zeimuļs” novēl saulainu, radošu un piedzīvojumiem bagātu vasaru!

 

 

04.06.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums