Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Rudens pārgājiens visai ģimenei izdevās lieliski

 Ikvienam cilvēkam ir nepieciešams izrauties no ikdienas rutīnas un doties smelt spēkus pie dabas. Tāpēc kādā saulainā oktobra dienā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” organizēja rudens pārgājienu visai ģimenei. Vairākas Rēzeknes saimes – vecāki un bērni – devās skaistā pastaigā apkārt Kovšu ezeram uz vienu no septiņiem pakalniem Rēzeknē – Pleikšņu kalnu.

 

Optimistiskā noskaņojumā sākām pārgājienu ar iesildīšanos pie ARPC “Zeimuļs”. Pēc tam devāmies pa upes promenādi līdz Kovšu ezeram. Tur bērni ar vecākiem pildīja uzdevumus – meklēja vides objektu “Padomā, pirms izmet!”, vingroja ar trenažieriem, staigāja pa baskāju taku, vēroja putnus, ziedus un, protams, skaistas ainavas.

 

Aizraujošākais brīdis bija Pleikšņu kalna apmeklējums, kur vietējais iedzīvotājs Aleksandrs sarīkoja mums pārsteigumu. Ģimenēm bija lieliska iespēja vērot lieliskus skatus ar teleskopu, kā arī piedalīties dažādās spēlēs un baudīt siltu tēju ar saldumiem.

 

Kopā tika noiets vairāk nekā 9 kilometrus garš maršruts. Pārgājiena dalībnieki izbaudīja silto, saulaino rudens dienu, kas ļāva priecāties par pilsētas un novada skaistajām ainavām. Paldies ģimenēm par aktīvo dalību un kopā būšanas prieku!

 

ARPC ,,Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm  Olga Strode                 

 

                                                          

 

08.10.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums