Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Piesaki savu ģimeni aktīvai sporta dienai!

Rēzeknes pilsētas pludmalē pie Kovšu ezera notiks Ģimeņu sporta diena “Tuvāk dabai”. Aicinām pieteikties ģimenēm kopā ar bērniem bez vecuma ierobežojumiem. Sporta dienā varēs piedalīties ar dabu un dzīvniekiem saistītās aktivitātēs.

 

Ģimeņu sporta diena notiks šī gada 29. jūnijā no plkst. 11:00 līdz plkst. 13:30. Reģistrēšanās no plkst. 10:30 līdz plkst. 12:30, kurā izsniegs dalībnieka karti. Komandas, kuras būs ievērojušas iepriekšējās pieteikšanās termiņus, pasākuma beigās tiks apbalvotas ar piemiņas balvām.

 

Iepriekšējā pieteikšanās līdz 2024. gada 27. jūnijam plkst. 12:00, aizpildot aptauju elektroniski: https://forms.gle/JZEyvkrfTf2EjLKg6 vai rakstot e-pastu uz rezekne.sportaparvalde@gmail.com, vai zvanot uz tel. nr. 64622092 (darba dienās 8:30-16:30). Piesakoties nepieciešams norādīt komandas nosaukumu, komandas dalībnieku skaitu, bērnu skaitu un pilngadīgā komandas pārstāvja vārdu, uzvārdu un telefona numuru.

 

Ģimeņu vasaras sporta dienu organizē Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību “Rēzeknes Māmiņu klubs” un Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs”. Atbalsta sporta biedrība “SEDNA”, AS “Latvijas valsts meži”, SIA “PRINT&SERVISS”, SIA “RIMI LATVIA”.

 

Informējam, ka pasākums var tikt fotografēts un/vai filmēts.

 

Sīkāku informāciju skatīt nolikumā: https://ej.uz/Tuvakdabai_2024.

 

 

 

 

 

 

14.06.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums