Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” aicina pieteikt pretendentus konkursam “Gada balva interešu izglītības jomā”

Lai godinātu interešu izglītības pedagogus, izteiktu atzinību audzēkņiem, kolektīviem par sasniegumiem un ieguldījumu interešu izglītībā, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” aicina pieteikt pretendentus konkursam “Gada balva interešu izglītības jomā”

 

Gada balvas pretendenti ir Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra pedagogi un audzēkņi un kolektīvi, kuri 2023./2024. mācību gadā ar sekmīgiem panākumiem pārstāvēja Centru.

 

Gada balvu interešu izglītībā piešķir četrās nominācijās:

  • “Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”;
  • “Par sasniegumiem interešu izglītībā”;
  • “Par ieguldījumu interešu izglītībā”;
  • “Debija interešu izglītībā”.

Ikvienam, kurš vēlas izvirzīt pretendentu kādai no minētajām nominācijām, ir jāaizpilda pieteikuma anketas, kas atrodamas Nolikuma pielikumā vai pieejamas 1.1 kabinetā.

Nolikums

 

 

Nominantu apbalvošana norisināsies Latvijas Republikas proklamēšanas 106. gadadienai veltītajā pasākumā, kas notika 2024. gada 14. novembrī.

 

Pretendentus “Gada balvai interešu izglītības jomā iespējams pieteikt līdz 8. novembrim plkst. 16.00 interešu izglītības metodiķēm  Agitai Gailišai vai Olitai Kuksai, Krasta ielā 31, 1.1 kabinetā vai sūtīt uz e-pastu: olita.kuksa@rezekne.lv

Sīkāka informācija pa tālr. 27854724

 

 

 

22.10.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums