Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Apbalvotas ARPC “Zeimuļs” aktīvākās ģimenes

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” 2023./2024. mācību gada noslēguma pasākumā devīto gadu pēc kārtas apbalvotas ARPC “Zeimuļs” aktīvākās ģimenes.

 

Pasākums tika rīkots, lai pievērstu sabiedrības uzmanību ģimenes vērtību nozīmei un godinātu ģimenes, kuras 2023. gadā ar savām aktivitātēm sniegušas ieguldījumu ģimenes vērtību un tradīciju saglabāšanā un uzturēšanā.

 

Konkursam šogad bija izvirzīti deviņi nominanti: Ločmeļu, Zepu, Kņazevu, Lemko, Krustu, Skridu, Tarakanovu, Gailišu un Krevicu ģimenes. Tās ir ģimenes, kas aktīvi piedalās pilsētas sabiedriskajā dzīvē un ARPC “Zeimuļs” pasākumos, audzina talantīgus un radošus bērnus, ir cienīgs piemērs ģimenes vērtību un tradīciju saglabāšanai, saiknes stiprināšanai starp vairākām paaudzēm.

 

Krevicu ģimene šogad atzīta par aktīvāko. Ģimene audzina divus bērnus. Vecāki ir ļoti atsaucīgi, atbalsta un motivē bērnus. Ģimene vienmēr aktīvi iesaistās ARPC “Zeimuļs” rīkotajos pasākumos un pilsētas aktivitātēs. Vecāki ar savu piemēru māca bērniem būt dinamiskiem un sabiedriskiem. Ģimenes moto: “Kopā esam spēks!”

 

Gailišu ģimene atzīta par radošāko. Vecāki audzina divus puikas. Ģimene ir draudzīga, radoša, labsirdīga, izpalīdzīga un ļoti atsaucīga. Tai ir svarīgas vairākas vērtības – pieņemšana, atbalsts, cieņa, sirds gudrība un kopā būšana. Katram ģimenes loceklim ir savs hobijs un intereses, bet visus vieno kopīga darbošanās vasaras mājā. Ģimenei patīk kopā iesaistītes dažādos pasākumos gan kā apmeklētājiem, gan arī pašiem organizēt un vadīt aktivitātes. Ģimenes aicinājums: “Gadā ir tikai divas dienas, kurās mēs neko nevaram iesākt – viena ir vakardiena un otra rītdiena. Tādējādi šodiena ir īstā diena, lai mīlētu, ticētu un galvenokārt – dzīvotu!”

 

Kņazevu ģimene apbalvota kā talantīgākā. Ģimene audzina trīs meitas un vienu dēlu. Bērniem ļoti patīk dejot, un viņi bieži piedalās dažādos deju pasākumos. Ģimene mīl aktīvi pavadīt laiku, īpaši ceļojot un izbaudot Latvijas skaistās ainavas, kā arī piedaloties pilsētas pasākumos. Savu ģimeni viņi salīdzina ar kaleidoskopu, kur katrs ir svarīgs un unikāls elements kopējā krāšņajā mozaīkā. Ģimenes moto: “Kopā mēs esam spēks un iedvesma”.

 

Ločmeļu ģimene atzīta par skanīgāko. Šo ģimeni vieno dziesmas un mūzika. Ģimenē muzicē gan tētis, gan visi trīs bērni, savukārt mamma ir ģimenes lielākais emocionālais atbalsts un spēks. Ģimene enerģiski piedalās dažādos ARPC “Zeimuļs’’ un Rēzeknes pilsētas rīkotajos pasākumos un aktivitātēs.

 

Par ģimenes tradīciju, vērtību stiprināšanu un popularizēšanu apbalvotas arī citas tikpat brīnišķīgas, radošas, talantīgas un draudzīgas saimes – Zepu, Lemko, Krustu, Skridu un Tarakanovu ģimenes.

 

Rēzeknes valstspilsētas domes priekšsēdētājs Aleksejs Stecs un  ARPC “Zeimuļs” vadītāja Jevgenija Kušča pasniedza ģimenēm diplomus, dāvanas un stādu audzētavas “Sakstagals” sagādātos augļu koku stādus.

 

Lepojamies un sirsnīgi sveicam visas ģimenes! Jūs tiešām esat visaktīvākās, visradošākās un labākās ģimenes! Paldies par atbalstu Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībai, ARPC “Zeimuļs” kolektīvam, BTA Latvija par ģimenēm sagādātajām dāvanām un stādu audzētavai “Sakstagals” – par stādiem!

 

Foto: Edmunds Kadakovskis

Olga Strode, ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

 

04.06.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums