Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

22.jūlijā tiekamies Rēzeknes ģimeņu vasaras sporta dienā “Profesiju pasaulē”

Ģimeņu vasaras sporta dienā aicinātas piedalīties ģimenes kopā ar bērniem bez vecuma ierobežojumiem. Sporta diena notiks 2023. gada 22. jūlijā plkst.11:00 Rēzeknes pilsētas pludmalē pie Kovšu ezera.

 

Iepriekšējā pieteikšanās līdz 2023. gada 18. jūlijam pa e-pastu: rezekne.sportaparvalde@gmail.com vai tālruni 64622092 (darba dienās 8:30 – 16:30). Iesniedzamā informācija: komandas nosaukums (var būt uzvārds), komandas locekļu skaits, bērnu skaits un vecums, kontakttālrunis.

 

Pasākuma dienā no plkst.10:30 līdz 12:30. pilngadīgam komandas pārstāvim jādodas uz reģistrāciju, pretī uz komandu tiks izsniegta dalībnieka karte.

 

“Profesiju pasaulē” tiks piedāvātas ar dažādām profesijām saistītas aktivitātes, piemēram, būs iespēja iejusties ugunsdzēsēja, arheologa, trenera, dizainera un citu profesijas pārstāvju lomā. Aktivitāšu veikšanas secība –  pēc dalībnieku vēlēšanās. Dalībnieka karte paredzēta, lai tiesnesis katrai komandai varētu izdarīt atzīmi par uzdevuma veikšanu. Plkst.12:00, 12:15 un 12:30 “Yoga fest Rēzekne”(vairāk par pasākumu – https://www.facebook.com/events/589747889960205/?ref=newsfeed) ietvaros norisināsies bērnu jogas seansi. Pasākuma dalībniekiem lūgums izplānot savu ierašanās un aktivitāšu apmeklēšanas secību tā, lai apmeklētu kādu no bērnu jogas seansiem, kas būs kā viens no aktivitāšu punktiem sporta dienā.

 

Ievērojot iepriekšējās pieteikšanās termiņus, uzreiz pēc visu sportisko aktivitāšu veikšanas, kā apliecinājumu uzrādot tiesnešu aizpildītu dalībnieku karti, visi pasākuma dalībnieki tiks apbalvoti ar piemiņas balvām.

 

Pasākums var tikt fotografēts un/vai filmēts. Nolikums: https://failiem.lv/u/8cfasn2rp

 

Ģimeņu sporta dienu organizē Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību “Rēzeknes Māmiņu klubs” un Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs”.

 

 

Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvalde

30.06.2023.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums