Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC “Zeimuļs” aicina piedalīties “Labo darbu nedēļā”

Oktobris Latvijā nāk ar labiem darbiem – no 7. līdz 13.oktobrim norisināsies „Labo darbu nedēļa 2024”. Arī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” sadarbībā ar labdarības organizāciju “Palīdzēsim.lv” tradicionāli organizē “Labo darbu nedēļu”. Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu!

 

Palīdzēt – tas var būt patīkami, aizraujoši un tik ļoti nozīmīgi grūtākos brīžos. Palīdzība vairo arī prieku un gandarījumu pašam palīdzētājam. Palīdzot var atrast jaunus draugus, sadarbības partnerus un idejas tālākiem darbiem. Patiesībā ir daudz iespēju darīt labus darbus. Ko īsti katrs no mums var darīt?

  • Atbalstīt vecos cilvēkus Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centrā. Veciem cilvēkiem var dāvināt tēju, medu, saldumus (cepumus, konfektes), dāvanas, suvenīrus un ar rokām darinātas kartiņas ar vēlējumiem. Dāvanas var atnest līdz 15. oktobrim uz ARPC “Zeimuļs”, kuras mēs nogādāsim uz Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centru;
  • Palīdzēt Rēzeknes dzīvnieku patversmei – Lai palīdzētu Rēzeknes patversmes dzīvniekiem, no šī gada 1. oktobra līdz 31. oktobrim var atnest ziedojumus uz ARPC “Zeimuļs” un atstāt ziedojumu kastē. Nepieciešamais: kvalitatīva zooveikalos nopērkama sausā barība un konservi kaķiem, kaķēniem, suņiem, kucēniem, kokskaidu granulas/ pakaiši kastītēm, palagi, audumi, spilvendrānas, ko var ieklāt voljēros. Jebkurš, pat mazākais ziedojums ir noderīgs. Patversmes darbībai un dzīvnieku labklājībai ļoti palīdz Jūsu ziedojumi;
  • Apciemot vientuļos pensionārus, palīdzot dārza darbos, atnesot pirkumus no veikala vai aprunājoties pie tējas tases;
  • Sakopt vietējo apkārtni vai veikt jebkuru darbu, par kuru saņemsiet pretī sirsnīgu “Paldies!”, un tā būs liela pateicība un prieks par padarīto darbu arī jums!

Pievienojies arī tu labiem darbiem ar savu laiku, darbu un idejām!

 

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

 

01.10.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums