Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC “Zeimuļs” aicina ģimenes doties rudens pārgājienā

Sestdien, 5. oktobrī, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” aicina Rēzeknes ģimenes ar bērniem doties rudens pārgājienā apkārt Kovšu ezeram uz vienu no septiņiem pakalniem Rēzeknē – Pleikšņu kalnu. Pavadiet brīvdienu svaigā gaisā kopā ar ģimeni!

 

Pastaigu taka apkārt Kovšu ezeram ir pilna ar dabas brīnumiem, ezerā mītošajiem putniem un augiem. Savukārt Pleikšņu kalns ir visaugstākā vieta apkārtnē – 204,9 metri virs jūras līmeņa. No šīs vietas paveras fantastisks skats uz Rēzeknes pilsētu un novadu. It īpaši tagad, rudenī, kad viss ir krāsains, zeltains un skaists.

 

Pārgājiena aptuvenais laiks – 3 stundas, ceļa garums – 6 km. Kopīgi vērosim dabu, kā arī varēsim baudīt svaigo gaisu un priecēt acis ar rudens skatiem.

 

Tikšanās plkst. 11.00 pie ARPC “Zeimuļs” (Krasta ielā 31). Vispirms iepazīsimies un sāksim pārgājienu ar pastaigu pa upes promenādi, tad dosimies apkārt Kovšu ezeram un apmēram plkst. 14.00 noslēgsim pārgājienu Pleikšņu kalnā ar pikniku un dažādām āra aktivitātēm.

 

Lai dotos pārgājienā, līdzi jāņem laika apstākļiem piemērots apģērbs, dzeramais ūdens, maizītes, uzkodas piknikam un, protams, labs noskaņojums. Tiks nodrošināta tēja, kuru varēs baudīt pārgājiena noslēgumā. Interesenti aicināti pieteikties līdz 3. oktobrim, zvanot pa tālruni 28375137 vai rakstot uz e-pastu olga.strode@rezekne.lv.

 

ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

27.09.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums