Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Ģimeņu sporta diena “Tuvāk dabai”

29.jūnijā Rēzeknes pilsētas pludmalē pie Kovšu ezera norisinājās Ģimeņu sporta diena “Tuvāk dabai”. Pasākumā piedalījās 49 ģimenes, paldies visiem dalībniekiem par izzinoši, jautri un aktīvi pavadīto laiku!

 

Sporta dienā dalībnieki veica 12 aktivitātes: “Zini vai mini”, “Sūnu punduri”, “Jūru izsmelt nevar”, “Glābējs”, “Jūras restorāns”, “Pastaiga mežā”, “Akmentiņi”, “Parka klasītes”, “Makšķerēšana”, “Mednieks”, “Māksla dabā”. Kopumā aktivitātes bija saistītas ar dabu, augiem, dzīvniekiem, tika demonstrētas sadarbības prasmes un koordinācija.

 

Kā noslēdzoša aktivitāte bija – “Petanks”, kas norisinājās uz rezultātu, par tās uzvarētājiem kļuva komanda “ViFi”, kas balvā saņēma SIA “PRINT&SERVISS” sarūpēto petanku komplektu. Visas ģimenes par dalību saņēma piemiņas kausu un SIA “RIMI LATVIA sarūpētos gardumus.

 

Pasākuma noslēgumā dalībnieki aizpildīja aptauju par pasākumu. Atsauksmes ir labas – 40 ģimenes sporta dienā guva izcilas sajūtas (9 – labas), 43 ģimenes pasākums motivēja ikdienā ievērot aktīvāku dzīvesveidu, 46 ģimenes pasākumā ieteiktu piedalīties draugiem.

 

Ģimeņu vasaras sporta dienu organizē Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību “Rēzeknes Māmiņu klubs”, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs” un Rēzeknes Jauniešu domi. Atbalsta sporta biedrība “SEDNA”, SIA “PRINT&SERVISS”, SIA “RIMI LATVIA”.

 

 

Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības

Sporta pārvalde

 

 

 

 

05.07.2024.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums